måndag 26 juli 2010

Måndag 26/7-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja som vanligt, somnade till elva tiden igår. Och som vanligt när jag somnar så tidigt så vaknar jag igen snart. Så även inatt, hur många gånger det var vet jag inte med många. Men jag somnade rätt snart efter jag vaknade så till tio så gick jag upp. Och jag var rätt pigg idag med trotts kass natt, och det första jag gjorde när jag kom ur sängen var att sätta mig framför datorn och dra igång webprogrammet. Hade när jag vaknade ett sätt att fixa till problemet som jag hade innan. Men det sket sig och massor med sidor blev fem på, men efter en halv timma rensande så fick jag fram det jag hade innan och jag är nu nöjd med detta. Förra gången jag gjorde detta felet så limmade jag bara in det och så var det klart. Men nu går det inte och vad skiljer? Ingen aning men det får vara som det är, lite osnyggt är det men får fixa till det till version 3. Så efter detta någon gång till halv elva så drog jag i mig frukosten och satte igång musikdatorn. Så efter frukosten så drog jag igång med den, höll på idag fram till halv två tiden, då gav jag upp för idag, men mer om detta nedan. Sedan pillade jag med hemsidan laddade bilder mm till sidan så att detta är klart tills jag skall lägga in dem. Detta höll jag på ända fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade och sedan hem stretchade och så middag. Käkade igen tonfiskpasta det är så där gott har käkat det för länge ett annat tag så det är inte så gott. Men det gick ner och jag kollade på mythbusters men som vanligt var det repriser. Men till den 2è augusti kommer nytt, såg jag på teven idag. Nja det kanske inte är nytt men ny tid iallafall, vi får se vad det är. Så mer då, jo jag testade idag och jag kan meddela att IE6 kommer fungera på min nya hemsida. Den stöder IE 6,7,8 och upplösning på minst 1024*7?? det vill säga 19 tums skärm minsta eller högre. Kollade det idag sa en annan gång att det inte skulle gå med IE6 men det var inte på min hemsida utan på den jag gjorde när jag läsa boken. Den gick inte på IE6 men det gör min. Så mer? Jo jag vann inte nått igår, ja det var ju till lördag men jag fick mailen igår, ingenting. Men denna veckan då smäller det till, eller hur!!!

TRÄNING: Jaha kass natt men en bra träning var pigg i benen idag av någon anledning till och med intervallen gick bra idag. Högsta farten på länge.

NOVELL: Jaha till lördag hoppas jag att jag kör på den igen. Så får vi se om det blir nått att hänga i granen sedan. Ja eller på hemsidan kanske.

ROMAN: Ja till tisdag då men inte förrän till nästa vecka.

MUSIK: Japp idag körde jag för sista gången på “a whiter” jag kunde inte få till den iallafall. Så jag lägger ner den tills jag kan bättre. Jag skall gå på en ny till torsdag så får vi se om det går bättre då. Vi hoppas på det, ja la ner tempot men då kunde jag inte spela trummor till den och den fick fel fart. Det gick inte helt enkelt så jag gav upp, för nu. Jag kan inte spela ackord som inte går i takt, tre ackord på en takt är inte i takt. Vi får hoppas att det går bättre med den nya. Eller så är jag ett hopplöst fall. Men vi får se till torsdag.

Ja det är klippning imonn men har inte råd till detta men måste ändå. Tror jag skall köra lite webprogram imonn när jag kommer hem. Nu skall jag bara säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: