torsdag 15 juli 2010

Torsdag 15/7-2010 21:42

DAG: Jahapp jag igen kan säga att musen började blinka just nu. Vad det nu kan betyda troligen är det batterierna som är slut. Så det inte är något annat som är kasst i den. Så nu över till dagen, somnade någon gång till tolv tiden igår och sov fram till åtta, sedan nio och tillslut tio, då jag gick upp. Trodde då att jag hade fått bra med sömn men så var nog inte fallet idag iallafall. Men mer om detta nedan, på träning. Så fick i mig frukosten och så sedan drog jag igång med musikdatorn rätt på idag. Men det gick inget vidare idag så jag gick över till webprogrammet runt två tiden idag, mer om musik nedan. Fick igång en uppkoppling till min ftp sida efter lite krångel. Jag gjorde lite fel men å andra sidan så är programmet nytt så, men tillslut så fick jag igång det ändå. Så jag kan koppla upp mig när jag väl har byggt hemsidan. Så mer? Jo jag sa igår att jag skulle köra imonn på romanen men det går inte, mer här nedan på det. Så sedan till fyra så drog jag till träningen och sedan hem igen och stretch på det sedan middag. Och ja är trött på maten men får se om jag har råd att köpa annat tills lördag då jag skall göra maten för nästa vecka. Hade varit gott med annat, hoppas jag kommer på nått tills dess. Och jag har bara 100 kvar som skall räcka till den 25è, det är problem två det. Vi får se hur det går med det, bra hoppas jag. Mer? Nä inte idag som vanligt på träningsdagar så blir det inte mycket att säga. Så även idag som synes. Jo jag har inte fått sista mailet från Svenskaspel så kanske har jag lite stålar i kassa ikväll. Jag fick det på joker där var det inget men kanske kanske, tummarna tack, jag behöver pengar nu. Nu är det slut för idag säger hej.

TRÄNING: Ja när jag vaknade idag trodde jag att jag sov rätt bra men vaknade lite tidigt bara. Men det var tungt på gymmet idag, som om jag sovit riktigt kasst. Nu var det varmt men ändå kändes det som om det var sömnen som inte var bra. Ändå sov jag från tolv tiden fram till åtta det ger 8 timmars sömn men det var inte nog ändå. Det är bra med sömn för mig men hade jag legat fram till tio så hade det nog gått bättre. Jag var tung i benen idag riktigt tung, så jag var nere på botten fart under intervallen idag. Ändå tycker jag att det var bra med sömn. Men jag körde ändå idag och det gick bra, så även stretchen efter.

NOVELL: Jaha då skall jag gå gång igen till lördag då. Hoppas på bra sömn fram till den dagen bara. Det är en del att göra på den innan jag kan lämna in den. Men som vanligt så är jag nöjd om det blir bättre än innan. Bra blir den nog inte men bättre så är jag glad.

ROMAN: Jaha sa igår att jag skulle köra till fredag men det är tvätt imonn så det går inte alls det. Blir till tisdag om jag inte har glömt nått nu också. Men det går framåt och rätt bra så jag har hopp för det ändå. Köpte nytt block med så jag kan skriva mer, har snart gjort upp två block det ger 2*70 sidor det får se hur många det blir tillslut.

MUSIK: Ja körde igång idag och skulle då lägga nytt komp till “a whiter” men det gick inte, hur fan än jag gjorde så gick det inte. Så jag gav mig upp på internet och hittade andra komp som går i C så jag skall testa med dessa. Men jag måste lära om allt igen då så det kommer ta sin lilla tid. Men dessa ligger också rätt tätt mellan och så står det att det är fyra ackord i varje rad. Inte som det är nu tre, jag kan inte få någon takt i detta när det är tre. Det är betydligt svårare än jag trodde att spela piano, men skam den som ger sig tillslut så skall det gå. Hoppas jag, eller så är jag ett hopplöst fall…

Japp då skall ni hålla tummarna för mig nu så kammar jag hem lite stålar nu när jag kollar mailen. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: