tisdag 27 juli 2010

Tisdag 27/7-2010 20:02

DAG: Jaha natt som vanligt då ja, tog av mig lurarna till ett tiden men kunde inte somna. Somnade någon gång till två tiden men sov sedan rätt kasst under resten av natten. Så när jag kom till sans till elva tiden så var jag rätt seg. Kom upp och fick i mig frukosten och sedan så låg jag och drog mig på sängen. Fram till ett tiden innan jag drog till klippningen, sedan där ifrån till apoteket. Köpte lite smått och gått där ifrån sedan till ICA för att handla lite så jag slipper bära så mycket imonn när jag skall köpa resten. Jag har slut på omega3 och snart med på vitaminerna men jag har inte råd att köpa denna månaden får vänta till nästa. Så sedan hem och satte mig framför datorn och drog igång webprogrammet. Men hann bara en grej idag för jag var sen upp sedan så gick jag loss på mjukisen. Gjorde recept sidan idag men som jag sa så hann jag bara med en enda grej idag. Men det ser snyggt ut och jag är nöjd med det jag gjorde idag ändå. Så sedan efter detta så satte jag igång ugnen och började med maten. Körde idag stripps med kotlett hade idag på pommes krydda det var ett bra tag sedan jag körde det. Och det var gott idag med detta på. Kollade mina serier, två till antal efter som det var söndag som jag spelade in mythbusters med. Så sedan drog jag i mig lunchen med och såg då på Indiana Jones och skallen nått sånt. Inte så mycket att ha men den gick ner ändå. Så mer? Nej inte mer idag tror jag visst, men imonn är det mat som gäller hela dagen. Kan hoppas att jag inte vaknar allt för sent bara för då är köttet slut. Vi hoppas på bra sömn inatt.

TRÄNING: Har lite ont i ryggen idag det är när jag böjer fram huvudet. Kan inte förstå var det kom ifrån kände inte nått igår alls. Men jag smörjer in det fram till torsdag så hoppas jag att det lägger sig. Och jag skippade cykeln idag har lite ont i knäet ännu så jag skall inte köra denna vecka alls så hoppas jag att det släpper. Idag hade ju varit perfekt att köar annars men vi hoppas att det släpper till nästa vecka.

NOVELL: Ja vi får se om det blir nått till lördag får se tills imonn så skall jag få veta om det blir av eller inte. Kanske så åker jag till morsan till lördag men det återstår att se. Om inte så kör jag så det ryker.

ROMAN: Ja det har inte ändrat sig till tisdag så kör jag igen. Inte så bra att hålla upp så här men det är inget jag kan göra åt det så. Blir rätt mycket att läsa på sedan innan jag kan köra igång igen sen.

MUSIK: Japp har spanat in en låt som är lätt i ackord iallafall. Skall köra den till torsdag sedan till måndag hoppas jag att jag kan spela in lite. Kanske det finns tydligen många sätt att ta ackorden. Jag har två sätt att ta EM borde inte detta bara va ett sätt? Ja vi får se hur det går tills torsdag.

Jaha imonn är det onsdag och då är det lotto som vanligt igen. Och då gäller tummarna tack, nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: