tisdag 20 juli 2010

Tisdag 20/7-2010 20:05

DAG: Jaha som vanligt börjar vi med natten, somnade inte till ett som jag hade hoppat på. Klockan var närmare tre fyra innan jag somnade. Kom sedan upp ur sängen till elva tiden, fick i mig frukosten och sedan skulle jag gå loss på romanen med det tog lite tid idag innan jag kom igång. Jag la mig på sängen fram till ett tiden innan jag kom till skott idag, man natten var ju kass så. Sedan satt jag inte mer än en halvtimme idag innan farten tog slut, men mer om detta nedan. Så efter detta så funderade jag på att cykla idag men det mulnade på. Men jag beslöt ändå att köra idag så till tre tiden så drog jag iväg. Körde min tur idag och kom hem slog då igång ugnen och väntade på att det skulle bli varmt. Tänkte jag skulle köra köttbullar och pommes idag det var bara det att jag inte hade så många bullar kvar när jag väl skulle steka dem. Men jag fick ta de som fanns och sedan mycket ketchup på det hela så gick det ner med. Kollade på min serie men mythbusters fanns inget på idag de har nog bytt tid på det nu. Och jag skulle kolla när nästa avsnitt kom men det stod inte där. Skulle tro att de har sommar uppehåll med den serien nu. Så jag skall kolla sedan till hösten när de nya avsnitten kommer, det som finns nu är gamla. Kollade idag men hittade inget alls, skall se längre fram när de äldsta avsnitten är över. Så kollade också upp lite film idag hittade två som jag skall spela in framöver. Så sedan så pillade jag lite med hemsidan med idag, rättade lite små fel som hade smugit sig in. Jag fick kolla koden för att se vad som är fel, när jag började så tänkte jag inte köra kod alls men nu är det lättare att hitta felen i den än på design sidan. Så mer? Nä inte idag lite till har jag på andra punkter men inte här.

TRÄNING: Jaha körde idag första cykelturen på länge idag. Men jag fick ont i knäna, om det är för att jag höjde tyngden eller för att jag inte cyklat på länge. Men det känns inte alls bra detta, fan vet vad jag skall göra bara. Hoppas att det går bort, har ett kasst högerknä men det har inte gjort ont innan. Får se hur det går med detta då, vi hoppas att smärtan lägger sig. Nu blir ju vädret sämre med så vi får se hur det går. Tog en timme och 7 minuter idag brukar ligga under timmen åren innan, men jag har inte cyklat på länge heller.

NOVELL: Ja vi hoppas på bra sömn till lördag så skall jag nog kunna fixa till lite till på den. Det är jobbigt när jag inte sover bra att köra.

ROMAN: Japp seg idag men tillslut så kom jag igång och tappade farten med en gång med. Jag är tvungen att gå i från storyn och då måste jag skriva om en hel del. Så jag tappade farten idag, den storyn jag har nu går lite för fort. Så jag får ta och skriva in lite till för att få ner tempot på den. Kom på idag att jag måste ha med lite till innan det som står i storyn kommer. Så det var mycket pillade idag och inte mycket skrivet. Men det tar jag igen imonn, hoppas jag.

MUSIK: Har hunnit med lite idag med, gick igenom ackorden idag och då är det som jag sa innan de går neråt på tangentbordet hela tiden. Så det är lätt att ta dem då även på refrängen, för den går samma väg. Vi får se hur det går till torsdag.

Ja mer att säga? Nä inte mer än Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: