fredag 16 juli 2010

Fredag 16/7-2010 20:03

DAG: Jaha här igen då ja, natten, superkass somnade inte förrän till sju imorse. Tog på mig lurarna till ett tiden hade dessa sedan till tre tiden då de åkte av. Men låg sedan fram till sju innan jag lyckades somna. Varför? Har ingen aning men det kan vara värmen eller nått helt annat. Sov sedan fram till tio efter detta så vågade jag inte somna om för då hade jag missat tvätten. Kom upp ur sägen till halv tolv tiden och fick i mig frukosten och sedan till tolv gick jag ner och fick in den. Låg sedan på sängen fram till 12:45 då jag drog ner och hängde upp den samma. Efter detta så la jag mig igen på sängen fram till tjugo i två tiden. Då jag drog till ICA för att handla lite nu har jag 20 kvar som skall räcka till den 25è. Blir en hård månad denna, sedan när jag kom hem så la jag mig igen på sängen och låg ända till tio över tre innan jag gick upp. Fick då i mig en mjukis och så satte jag mig vid datorn och körde lite webprogram. Fick till lite idag trotts total kass natt, la in bilden och rättade till boxarna för att jag skall kunna köra sedan till söndag. Så lite fick jag ändå gjort idag trotts kass natt. Sedan vid fyra så drog jag ner och fick upp tvätten och sedan gick jag igång på middagen. Hade idag chili concarne och ris det var gott det var ett tag sedan jag hade detta. Men när jag skulle ha i chili så hade jag glömt att det är stora hål i den burken så jag pepprade på lite mycket tyckte jag men så var inte fallet när jag väl åt det. Jo sedan är min psoriasis kass just nu, har smort i två veckor snart men jag gjorde ett misstag när jag var hos morsan till midsommar. Jag glömde stoppa in tuben i kylskåpet så jag fördärvade nog salvan. Men jag hade ingen annan att ta men tror att den var kass för det är tillbaka igen trotts att jag ha smörjt. Vi får se hur det går då, mer? Nä inte idag kass dag men inte helkass ändå fick lite gjort ändå. Hoppas på bättre sömn tills imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur det ser ut imonn då kanske jag tar en tur tills imonn då. Men vi får se sover jag kasst så kommer jag ligga en timme längre imonn och skriva ändå. Men vi får se hur jag sover först, så ni får veta imonn.

NOVELL: Japp då skall jag köra imonn då hoppas på bra sömn bara. Sedan nästa månad skall jag se om jag inte kör lite oftare än en gång i veckan.

ROMAN: Japp tisdag då eller kanske till onsdag om sömnen är kass efter träning. Men måste säga att det tar sig framåt ändå så tillslut skall det nog kunna bli nått av det ändå hoppas jag.

MUSIK: Ja får gå in för att läsa på de nya ackorden tills måndag då så skall vi se när jag kan spela in dem sedan. Kommer nog ta lite tid att få dem att sätta sig ändå.

Japp till lördag är det lotto ja som vanligt så gäller tummarna för mig så jag kan kamma hem stålarna. Tills imonn säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: