lördag 24 juli 2010

Lördag 24/7-2010 20:01

DAG: Jaha dag igen då ja, men som vanligt börjar vi med natt. Sov inget vidare inatt, kunde inte somna som jag ville utan tog på mig lurarna. Låg sedan med dessa på fram till ett tiden, därefter så somnade jag och vaknade igen till fem sex sju åtta, ja mer gånger än detta men till morgonen så fick jag lite sömn igen. Sov väl en tre timmar nått sånt då, gick upp till elva tiden men gjorde inget fram till två tiden. Jag var trött och tänkte jag skall inte göra som jag gjorde innan att jag drog igång med novellen med en gång ändå. Så idag så låg jag fram till två innan jag gick igång. Och det gick bättre idag var klar till kvar över två, tror att klockan var tjugo i när jag gick igång idag. Så jag fick det gjort ändå trotts kass natt. Jag la ner cykeln idag det var för kallt idag så till fyra tiden så gick jag igång med stretchen. Efter denna så körde jag igång med middagen, hade idag fläsk och potatismos. Och kollade på mina serier när jag åt med. Så jo jag hann också med att köra lite på webprogrammet idag och jag har gjort lite fel. Nä rättare sagt så har jag glömt lite sidor och problemet är att göra dem nu. Men jag hoppas att det går att kopiera av en sida och sedan bara limma in den igen. Men vi får se hur det går med det tills imonn. Tror jag skall börja med att göra detta tills imonn när jag går igång. Så är alls sidor gjorda, men problemet är att jag inte vet vilka sidor jag skall ha ännu. Jag har inte gjort allt ännu och jag vet inte vilka sidor jag skall lägga till. Men skall gå igenom det imonn så kan jag förhoppningsvis få till det ändå. Jo jag pillade med spotify med för hemsidan med, har hunnit rätt mycket idag trotts att dagen började sent. Så med det var en bättre ide att ligga tills jag blev piggare idag än att köra igång ändå. Jo jag försökte också att hitta stavning  på svenska till mitt program men jag tror inte det finns sådant. Så mer? Nä det var nog allt för idag det kommer igen imonn med mer strunt.

TRÄNING: Japp kom just på att jag körde storstretchen idag. Men som jag sa så skippade jag cykeln idag för kallt, 17 grader och ingen sol är inte att föredra. Cyklade sist och det var lite kallt när jag kom in i skogen. Då var solen uppe mesta tiden och det var 18 grader. Men det blev bättre sedan vid fyra tiden men ändå kallt. Seg stretch idag som vanlig när jag inte cyklar, sedan så kollade jag ett par grejor till webprogrammet med under tiden jag körde idag.

NOVELL: Japp sent men ändå en bra runda idag på novellen. Hittade lite smått och gott att ändra men inget större. Idag var den rätt okey men det var för jag sov bättre, ja eller kanske att jag inte gick igång med en gång. Har bestämt mig för att jag skall köra på onsdag och lördag på den nu till nästa månad. Så hoppas vi att jag sover lite bättre på natten med. Men om den är med de tre som får pris tror jag inte men lite bättre och jag är nöjd.

ROMAN: Jaha nu är det klippning på tisdag sedan är det mat på onsdag och träning på torsdag sedan till fredag är det tvätt och lördag är det novellen så inget alls till nästa vecka på denna punkt. Men jag kommer igen till nästa vecka där på med nya tag.

MUSIK: Jag ser fram med spänning hur det går till måndag men den nya ackorden, och min räkning till dem samma. Uppdatering då, ja till måndag alltså.

Ja det är lördag och det är lotto igen så tummarna tack så skall ni se att jag kan plocka hem lite pistoleros. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: