fredag 2 juli 2010

Fredag 2/7-2010 20:01

DAG: Jahapp natt igen då ja, somnade till fyra tiden igår men sov så där under natten. Vaknade ett antal gånger fram till halv tolv då jag gick upp. Fick då i mig frukosten och sedan väntade jag bara på att klockans skulle slå tolv och det var dags för tvätten. När klockan slog tolv så drog jag ner och fick in den samma och sedan upp igen. Så väntade jag 45 minuter och sedan så hängde jag upp den med. Efter detta så var klockan runt två tiden så jag drog iväg till till ICA. På vägen dit så tog jag ut 500 så jag skulle ha för inköp men då såg jag att jag bra hade 400 kvar sedan. Så jag ligger rätt risigt till denna månad, har nu 800 som skall räcka till den 25è. Det kommer bli hårt det men det skall nog gå det med hoppas jag. Så ringde jag till vårdcentralen och fixade nya recept kommer förhoppningsvis till måndag skall kolla på datorn om det kommit in den dan. Så packade jag upp varorna och satte mig sedan framför datorn med webprogrammet. Körde på med detta fram till tre tiden, det gick snabbt idag för det var inte så mycket att göra med det. Men jag fick förstå det jag skulle och så såg jag också att det kommit ut en 4. Men det finns ingen uppgradering till den nya utan man måste köpa nytt. Men jag har inga pengar så jag för köra med 3 an ändå dock så fick jag laddat hem SP 2 till den så jag kan köra firefox 3.6 i superreview. Och så fick jag reda på hur man får IE6 att se bra ut och även IE7 att se okey ut men nya inställningar. Men min nya hemsida är gjord för IE8 men jag skall se till att den fungerar på 6 och 7 med om in inte har uppdaterat till dess. Så sedan så plockade jag fram maten och gjorde det i ordning för att köra igång med middagen när tvätten var uppe. Till kvart i fyra så drog jag ner och fick upp den när den sedan var instoppad så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris och pepparsås, det är illa gott det. Kollade på min serie med när jag åt och sedan även när jag åt lunch, när jag var klar med detta så slog jag över till en film kanal och såg monster vs aliens kollade på denna fram till kvart i då var den slut. Och till halv sex tiden så drog jag igång musikdatorn för skann med, men jag glömde slå igång den så den gick inte igång förrän till sex tiden. Så den har nog gått klart nu tror jag. Så glömde jag köpa paprika idag, men jag drar inte ut förrän till söndag och köper det. Skall inte ha det imonn först till söndag så kan gå då, om inte webprogrammet blir för svårt vill säga. Men vi hoppas på det bästa eller hur.

TRÄNING: Japp då är det storstretch imonn men också cykel. Blir 29 grader imonn så det kommer bli svettigt men skall se om jag inte kan köra lite tidigare än fyra imonn. Men det beror på hur jag sover så vi får se tills imonn.

NOVELL: Ja då skall jag gå på den igen tills imonn. Men jag tror jag måste köra lite oftare om jag skall hinna med att få in den tills augusti. Så vi får se hur jag gör framöver.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag gå igång igen då. Men vi får se hur det går efter träningen bara. Hoppas på bra sömn.

MUSIK: Ja till måndag så skall vi se vad jag skall göra men måste nog ändå fixa till hemsidan tror jag. Det är ju på gång nu sedan skal jag också ringa till webhotellet och fråga dem lite innan jag går igång. Så vi får se vad jag gör till måndag.

Japp lördag är det och lotto är det om ni håller tummarna lite så skall jag nog kamma hem stålarna. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: