fredag 23 juli 2010

Fredag 23/7-2010 20:06

DAG: Jaha inte så kass natt ändå inatt, somnade redan till ett tiden men sov sedan bara fram till fem tiden innan jag fick ta mig upp till toan. Men somnade om igen och vaknade sedan till sju tiden somnade om igen. Sista gången jag vaknade var till tio tiden sedan låg jag vaken till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så till tolv tiden så gick jag loss på romanen. Höll idag på fram till två innan jag gav upp för idag. Drog iväg till ICA för att handla lite. Men jag betalade räkningar innan jag gick igång med romanen, kom på det just nu. Och jag betalade även bredbandet denna månaden så hoppas jag att inga oförutsedda räkningar kommer för då går det åt skogen med allt. Så köpte lite på ICA och sedan drog jag hem igen, fick till och med en påse med lökringar med mig hem. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med klyftpotatis men det var inte så gott idag, klyftpotatisen var tjocka klyftor och smakade inte alls så gott. Skulle köpt pommes idag men det fanns inte idag. Skall handla mat till onsdag nästa vecka hoppas att de har då. Så kollade på min serie när jag åt, fast idag två gånger efter som jag tränade igår. Sedan spelade jag också in lite igår men den hade jag redan sett en gång den, så jag raderade den. Så innan jag drog igång med lunchen så satte jag igång med att köra kycklingen i ungen. Fick in den lite före jag gick igång med lunchen och körde på den i 50 min innan jag vände den. Ja den var lite frusen så jag fick köra den lite längre på ena sidan än den andra. Sedan när jag vänt den så körde jag 30 min på andra sidan så var den klar. Så körde jag även skann idag på båda maskinerna och det fanns inget virus eller nått sådant på dem. Mer? Ja till lördag är det lotto igen då gäller tummarna igen för mig så skall jag nog kamma hem lite stålar ändå. Eller hur… ja just det…

TRÄNING: Japp kom just på att jag inte har kört ryggstretchen idag alls. Skall köra en snabb efter bloggen. Och så får vi se om jag kör cykeln imonn eller inte. Kör jag skall jag höja sadeln lite tror jag har stoppat in verktygen i en påse som jag skall ta med mig om jag kör då vill säga.

NOVELL: Jaha bra sömn inatt så skall jag köra på den igen tills imonn då. Vi får se hur det går med det tills imonn så får ni rapport.

ROAMN: Ja som igår så körde jag två timmar idag men skrev bara en av dem resten av tiden gick åt att kolla upp fakta i texten. Men nu skall jag ha det rätt igen så nästa gång jag skall skriva så skall det bara vara att köra.

MUSIK: Ja vad skall jag säga här då? Inte mycket mer än detta. Kommer igen till måndag med mera.

Ja då är det väl dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: