måndag 5 juli 2010

Måndag 5/7-2010 21:41

DAG: Jaha äntligen en lite bättre natt då ja, somnade till tolv tiden igår och sov fram till halv tio idag. Så rätt bra med sömn, men kom inte ur sängen förrän till halv tolv. Fick i mig frukosten och sedan så startade jag musikdatorn. Så körde med den fram till ett då det var lunch efter lunchen så gjorde jag lite till på musik grejen men gav upp till tre tiden idag. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Det gjorde den idag med och då drog jag till träning. Varmt idag trotts att inte solen lyste så var det varmt, det kändes på träningen med. Kom hem stretchade och sedan var det middag, var rätt tidigt hem idag med så jag kollade på mythbusters efter ett bra tag när jag hade suttit, eftersom jag var tidig. Så körde lite hemsidan idag med la in lite mer i sidorna och fixade till lite idag innan jag gick till träningen. Så det är på gång, får bara se sedan hur länge det tar att få upp den. Så det var nog allt för idag det lite fick jag gjort men inte så mycket idag. Men träningen gick bra iallafall så det är okey. Mer? Jo jag laddade ner recepten idag det var det jag gjorde med hemsidan. Det går att kopiera och sedan limma in men det blir konstig kod då. Och jag vet inte vad jag skall ta bort av den så jag kommer lägga in det för hand. Sedan är det problemet med bilderna med på hemsidan så visas bilderna men jag kan inte få tag i rätt bild i datorn sedan. De är märkta med en rad text och sedan ett nummer men jag vet inte vad det är. När jag ser på bilderna i datorn så finns inte detta nummer med. Så vi får se om jag får igång bilderna igen på nya sidan. Lite svårt att förklara detta men istället för ord så kommer massor med ##%** tecken så jag vet inte vilken blid det är jag skall lägga på. Varför det gör så vet jag inte heller, men vi får se om jag kan pilla till det ändå tillslut hoppas jag. Vi får se hur det går. Jo jag la en 100 på lotto igen men idag såg jag att jag bara hade 200 kvar nu. Det blir en jävligt hård månad detta får se om det går ihop ändå tillslut, vi hoppas på det. Jo så var det mina recept som inte kom in idag men vi hoppas tills imonn. Skall kolla till den imonn när jag har tid så skall jag dra så fort som möjligt och hämta dem. Hon sa tills idag men men.

TRÄNING: Japp bra träning idag men svettigt idag. Så glömde jag vaderna med kom jag på när jag kom hem. Skall se om jag kör dem till torsdag men det blir så illa sent då. Men vi får se hur jag gör.

NOVELL: Ja då skall jag inte köra förrän till lördag igen på denna punkt. Men novellen har förbättrats en del efter jag skriver om. Så vi får se hur den ser ut när jag skall skicka in den till slutet av september.

ROMAN: Ja tanken är ju att köra igång imonn men som vanligt så sover jag kasst efter träning så vi får se hur det går med det. Vi hoppas på bra morgonsömn så skall jag nog få ur mig lite ändå.

MUSIK: Japp fick en inspelning idag och så skrev jag texten till en till så lite fick jag ändå gjort idag. Får se till torsdag så hoppas jag att jag får in den i datorn med. Sedan efter detta så tror jag att jag tar lite paus på hemsidan och går över till musiken. Men vi får se hur det går till torsdag först.

Ja inget på lotto igår glömde säga detta ovan. Men det var inte bra att jag tog dessa pengar men det visste jag inte då. Kan säga att mitt saldo har hoppat fram och tillbaks sist jag kollade så hade jag 400 kvar nu hade jag bara 200 det går inte att lita på det som står på banken. Nu blir det illa hårt att få pengarna att räcka. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: