onsdag 21 juli 2010

Onsdag 21/7-2010 20:07

DAG: Japp lite sen idag satt med spotify och pillade för hemsidan men hann inte klart idag får ta det en nannandag. Ja dag men som vanligt natt innan dess. Somnade inte till tolv utan ett tiden, tog på mig lurarna till elva tiden kände att nä detta går inte. Så hade de sedan fram till ett tiden och somnade sedan runt ett tiden. Fick upp till fem tiden sedan igen till tio tiden igen, drack lite för mycket igår efter cykelturen. Men en rätt bra natt ändå inatt, ja iallafall inte hel kass. Kom sedan ur sängen vid elva tiden, låg vaken från tio till elva. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen till tolv tiden. (jo glömde att säga att jag körde lite webprogram idag med innan jag stack till ICA, la in lite bilder och annat smått och gott till siten) Körde idag fram till två, då jag drog till ICA för att handla lite fick köpa kyckling och lite till men glömde träningsmaten. Den får jag ta till fredag, tror det blir tonfisk med tomatsås igen. Litet tag innan jag tröttnar på det, problemet är att det skall vara billigt och gott, det är inte en lätt kombination det. Men tonfisken är rätt billig och rätt gott så det får gå för nästa vecka. Så skall betala räkningar till fredag får då se om jag har råd att betala bredbandsräkningen med. Hade varit bra att ta den denna månad så har jag över till nästa då jag skall betala virusskyddet. Men det återstår att se det hur det går med det. Har jag tur så har jag inte så höga räkningar denna månaden. Så sedan när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Körde karréer med ris idag, rätt gott var det men inte så väldigt gott idag. Brukar tycka om det men inte så mycket idag. Kollade på teven ett tag innan jag slog över till min serie. Så mer? Nä inte mer idag kommer inte på mer idag, men som vanligt så ses vi igen tills imonn. Ha det…tills dess…

TRÄNING: Ja är lite bekymrad över knäna att de gör ont, hade kassa knän när jag var fet. Ja är lite fet ännu men inte som då trodde då att det var för tyngden men det kanske inte var så. Då låg jag på 140 kilo nu ligger jag på 91-93 kilo det är en viss skillnad ändå. Men det kan ha med att jag höjde på bensparken, efter det började det göra ont. Får se om jag sänker den men det får ta ett tag till skulle det bli värre så måste jag nog göra nått. Sa om jag inte minns fel att jag kände av det när jag cyklade för första gången, men det gick bort när jag kom igång. Vi får se hur det går med detta.

NOVELL: Ja vad skall jag säga här då? Hoppas på bra sömn till lördag så skall jag nog få till det tillslut. Sedan om det blir dåligt väder så cyklar jag inte, då kan jag köra lite senare än annars. Om jag nu skulle sova dåligt ändå¨.

ROMAN: Japp gick igång idag till tolv men satt fram till ett innan jag kom igång med skrivandet. Jag fick gå igenom massor innan jag kunde sätta igång att skriva. Men jag tror ändå att jag fick till det idag. Jag gjorde ett misstag när jag skrev den korta storyn och detta fick jag rätta till idag. Det är jobbigt när storyn inte går ihop, men det mesta går att fixa till. Så till fredag skall jag köra igen om allt går som det skall.

MUSIK: Ja imonn är det dags igen då. Skall försöka köra in lite ackord på band imonn men vet inte om jag kan med en gång. Vi får se hur det går, och som vanligt är det att hoppas på bra sömn med som vanligt.

Ja då är det lotto igen och tummarna som gäller igen. Idag känner jag på mig att det smäller till, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: