onsdag 7 juli 2010

Onsdag 7/7-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, sov väl så där inatt men inte hel kasst iallafall. Somnade till tolv tiden igår och sov sedan rätt bra men vaknade ett antal gånger under natten. Så även till morgonen som är den bästa tiden jag sover. Vakade till fem sex sju och sedan åtta, men efter det så sov jag nog till tio tiden. Så kom upp ur sängen till halv elva tiden men var då rätt seg så jag fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen på sängen. Fram till halv tolv tiden då gick jag igång med romanen, körde på den fram till halv två tiden. Sedan drog jag i mig en mjukis och sedan skulle jag till ICA för att handla lite till idag. Jo jag ringde till vårdcentralen (inte som jag sa igår läkarcentralen) och de skulle fixa detta idag och ringa mig när det var klart. Ringde de? Nä. Skall kolla imonn när jag vaknar om det har kommit in recept när jag vaknar annars får jag ringa dem igen imonn. Så sedan drog jag ut till ICA och handlade lite har inte mycket pengar kvar nu. Sedan kommer väl en 80 spänn till på apoteket för telefonrecept med då har jag 300 kvar att leva på fram till den 25è. Tror inte detta kommer räcka för mig denna månad, dock har jag pengar i skåpet men tar jag dessa nu så har jag inget kvar sedan när jag behöver dem. Hade jag inte spelat så hade jag haft 100 mer men då när jag tittade så hade jag 400 kvar. Sedan så gick ju detta ner till 300 och då hade jag bara 200 kvar istället för 300. Ingen bra månad detta, och vad kommer hända då jag skall betala bredbandet? Det återsår att se det, men är det en månad då jag skall köpa mat så kommer jag inte kunna köpa mat den månaden. Fan skall jag göra då? För pengarna jag har kommer ta slut sedan finns det inte mer. Ja ja jag vinner nog på lotto så lever jag lycklig i alla mina dar, japp. Så när jag kom hem så kollade jag apoteket men inget hade kommit in så jag gick loss på maten. Dock så hade nya supportassistenten kommit och jag installerade den men den fungerade inte som den skulle. Så undertiden jag lagade mat (och varje gång jag gör så här slutar det på samma sätt) så pillade jag med datorn för att få den att känna igen modemet. Och jag hade slängt lite milda i pannan och så brände allt igen, ja det är detta som alltid händer alltså. Så fick ingen ordning på det men jag la ner det och fixade maten istället. Så käkade och glodde på min serie och sedan satt jag kvar framför teven tills det var dags för lunchen. Den fick jag i mig idag igen, glodde lite på teven då med. Japp detta var min dag för idag det inget mer att rapportera idag. Men en okey dag ändå trotts rätt kass natt.

TRÄNING: Ja körde en ryggstretch idag bara men imonn så skall jag gå på igen. Kan bara hoppas att jag sover någorlunda bra natt då. Vi hoppas på det.

NOVELL: Ja kör som jag sagt ett antal gånger nu till lördag igen. Kan då hoppas att jag får inspiration och sover bra så skall jag nog få till det ändå tillslut.

ROMAN: Ja det blev nästan två timmar idag och det gick bra. Fick med från den förra gången jag skrev och fick till det ännu bättre i denna version. Så det ser bra ut men jag har snart slut på papper, fan vet om jag har råd med nytt block nu. Har jag nu 300 kvar så skall detta räcka fram till den 25è det blir en 100 i veckan det. Då kan jag inte lägga 30 på ett block men utan det blir det inget skrivet alls. Vi får se hur jag gör när den dagen kommer.

MUSIK: Japp det är musik imonn då som vanligt kommer nog köra två till grejor till hemsidan sedan skall jag gå loss på a whiter (ja hur det nu stavades)  igen. Skall ändra tempot lite så jag kan köra två nedslag på varje ackord. Ja vi får se hur det går.

Då är det onsdag och det är lotto igen så tummarna tack så kan jag leva denna månad med. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: