onsdag 28 juli 2010

Onsdag 28/7-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen så som vanligt då ja, kunde inte somna igår som jag ville. Låg med musik på fram till två tiden innan jag fick av lurarna och sedan lyckades jag somna. Men var uppe massor med gånge under natten, ja jag drack för mycket och var tvungen att gå upp. Så kass sömn inatt igen, vi hoppas på bättre sömn inatt så jag kan köra på träningen. Gick upp till tio tiden, fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. Innan dess är ingen ide att gå till ICA för de har inte fått upp varorna ändå. Första rundan jag gjorde idag så fick jag kött andra rundan fick jag allt annat än kött. Men jag köpte liter för mycket idag så jag ligger nu på 800 kvar, det räcker inte med 800. Så jag fick ringa till morsan och höra om de kunde avvara lite. Det skulle nog gå bra trodde hon, så klarar jag denna månaden med. Jag kan göra så att jag köper mat för en månad då går det nog på ungefär 800 spänn. Men det innebär att jag inte kan spara nått alls då. Vilket innebär att jag inte kan skicka in nått av det jag skriver för jag har inte råd. Vi får se hur jag gör fram över nu är det rätt lugnt för nu skall jag bara köpa virusskydd till september sedan har jag inte mer. Jo det har jag, jag har virusskydd till mobilen ligger på 400 sedan är det. Winzip som skall uppdateras också, jag vet inte hur länge den licensen gäller nu. Jag kan köra på det gamla om jag vill så vi får se hur jag gör med det. Så när jag kom hem från ICA så drog jag i mig en mjukis och så drog jag igång med middagen. Idag hade jag hamburgare med pommes och rätt mycket ketchup med. Det var gott och så såg jag på min serie med när jag åt. Sedan också på famely guy tycker att steve eller hur det nu stavas är bäst. Så efter detta så fick jag även i mig lunch och tittade på Indiana Jones. Jo så fick jag ett samtal med från min lilla kompis, hade lite råd om “a whiter” som jag spanade på snabbt idag. Skall se till söndag om jag inte hinner med att titta på det lite mer då. Så mer? Nä inte mer idag tror jag visst men ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp då är det träning imonn då igen, får jag bra sömn så skall det nog gå vägen hoppas jag. Vi hoppas att tabletten tar kväll. Och bara en ryggstretch idag som vanligt varje dag då jag inte tränar.

NOVELL: Jaha då skall vi se till lördag om jag kan köra igen då ja. Sedan är det onsdag och lördag som gäller fram till siste augusti eller nått sådant. Så skall jag nog få till nått ändå hoppas vi. Som jag kan skicka in alltså. Vi hoppas på det…

ROMAN: Japp tisdag gäller för denna punkt ännu.

MUSIK: Jaha idag fick jag som jag sa ett samtal från min lille kompis. Skall kolla på en site, det gjorde jag snabbt idag, och så skall vi se hur det går men jag tror jag lägger “a  whiter” åt sidan så länge. Så skall jag köra på “a noter brick in the wall” vi får se om detta går lättare då. Men jag har redan upptäckt att ackorden i boken inte är som de skall. De har lagt ett Em ackord som inte finns till jag vet inte vad för ackord det är men inte Em iallafall. Kollade detta på siten men det kanske är nått där emellan ändå men jag hittade inte det på siten alls. Vi får se hur det går imonn.

Jaha det är lotto idag så det är tummarna som gäller för lilla mig idag. Så kommer jag igen imonn med hur mycket jag fick, ja eller inte fick. De är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: