lördag 17 juli 2010

Lördag 17/7-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår. Fick ta på lurarna fram till ett, så det var inte så illa sömn ändå. Men jag var trött när jag vaknade idag ändå, klockan var runt tio tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med novellen. Körde idag en halvtimme nått sånt, sedan så drog jag i mig en mjukis. Då var klockan runt två tiden, men innan detta så satte jag mig vid datorn och körde lite webprogram. Fixade till lite men är inte helt säker på att det blev rätt. Men vi får se när jag lägger in resten tills imonn om allt går som det skall. Så till fyra så drog jag igång med stretchen efter denna så gick jag loss på maten. Jo jag glömde detta ovan jag körde träningsmaten efter novellen. Den var klar till ett tiden nått sånt. Idag hade jag köttfärssås med spagetti, kollade på mina serier idag men tre till antalet, ja det var en film med så det var bara två med tre med filmen. Såg mina serier och lite på filmen idag efter middagen. Så sedan gick jag på webprogrammet igen och fixade till lite till, men jag är inte helt säker på att jag gjort rätt. Men jag kan inte hitta nått i boken om det heller så jag vet inte om jag gjorde rätt eller inte. Det kassa är att det finns inget sätt att rätta till det heller, iallafall som jag känner till. Men jag hoppas att det fungerar ändå jag kan inte fixa till det iallafall som jag vill, ja faktiskt inte som jag vill utan som det står i boken. Men jag tror ändå att det skall fungera hoppas jag. Så efter detta har jag bara pillat med webprogrammet fram tills nu när jag kör bloggen. Så det var nog dagen det som den uppenbarade sig fram till nu, finns inte mycket mer att lägga till nu. Jo jag skall gå på webprogrammet imonn efter jag dammsugit så skall jag fixa till en dwt fil som jag sedan skall bygga resten på. Sedan är det bara att köra efter detta det vill säga att lägga in texten. Men jag har massor med mer att göra på hemsidan jag skall lägga till spoti och annat som jag inte ännu har gjort. Det kommer ta sin lilla tid detta att få ihop den med, så om en månad eller kanske lite längre så hoppas jag att jag kan lägga upp den nya sidan.

TRÄNING: Japp jag skippade cykeln idag igen, till en början var det kasst väder men det rättade till sig sedan. Men jag la ner för jag var trött mestadels, det hade gått att cykla idag men sömnen var kass så jag la ner det för idag. Det är andra veckan nu jag inte cyklar så till nästa vecka om jag sover skall jag köra igång igen så jag får lite tid med detta med. Men jag körde stretchen idag, lite trögt idag när jag inte var varm men det gick bra ändå.

NOVELL: Japp seg idag så idag tycket jag inte alls att det var bra. Men jag gick på den ändå för så trött var jag inte. Men bara små detaljer jag ändra idag, inte så bra gick det heller. Skall se till nästa månad så skall jag försöka köra två gången i veckan på den. Men det går ändå åt skogen om jag inte sover. Vi hoppas på bra sömn.

ROMAN: Jaha då skall jag gå loss igen till tisdag om jag inte har annat att göra då. Men jag tror inte det om jag inte minns fel.

MUSIK: Hann lägga ett par ackord idag med tror det kommer gå bättre när jag kör de nya ackorden de ligger närmare med så det är lättare att byta dem. Vi får se till måndag hur det går med detta då.

Jadå är det lördag idag tummarna som vanligt för det är lotto igen. Men ni och jag får inte veta förrän imonn, nä till måndag för jag kollar mailen efter bloggen. Om de inte ringer tills idag kväll vill säga. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: