lördag 3 juli 2010

Lördag 3/7-2010 20:07

DAG: Jaha sen igen då låg på sängen och fantiserade igen, men nu är jag igång. Natt ja, sov inget vidare inatt heller, somnade till tolv tiden men sedan så vaknade jag ett antal gånger under natten igen. Fan skall detta ta slut då, snart hoppas jag, men det kan ha med värmen och ljuset att göra. Brukar sova sämre under sommaren än vinter. Så kom till sans idag vid nio tiden, när annars, så låg jag kvar till halv elva innan jag gick upp. Seg idag och tänkte att jag kanske skulle skippa cykeln idag men gjorde det inte. Kom upp och drog i mig frukosten sedan gick jag igång med novellen till ett tiden idag, tog nog en halv timme timme idag innan jag var klar. Nått sånt var det efter detta så gick jag igång med träningsmaten, och ja det blev samma som innan idag med. Orkade inte annat idag utan körde som vanligt på detta med. Så var klar till tre tiden idag med detta, då drog jag i mig en mjukis och sedan så stack jag iväg på cykelturen. Kom hem och stretchade sedan var det middag för lilla mig. Körde idag kotletter men pommes och pepparsås, det är nog det godaste jag äter, riktigt gott är det. Kollade då på mina serier och sedan så var det dags för bloggen. Varmt idag så jag har fått i mig massor med vatten. Förhoppningsvis så var det inte för mycket så jag måste upp inatt. Men då har jag både cyklat och stretchat idag med. Så mer? Nä inte mer idag kommer inte på nått mer idag, så vi ses igen tills imonn. Men det är inte många hemma nu så jag har inte många som läser just nu men solen lyser och sommaren är här, så det är ju inte så konstigt det heller. Jag hoppas att ni får en bra sommar och inte stressar för mycket. Jag tar det lugnt som vanligt så jag har det bra. Nej inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp idag var första dagen för cykel och stretch. Turen tog idag 1 timme och 6 minuter och det var trögt idag med. Förra året om jag inte minns fel så tog det under timmen när jag var igång som bäst. Men jag kommer dit bara vädret håller i sig. Så stretchen gick också bra idag när jag var varm, så det kändes bra idag.

NOVELL: Japp gick på den en runda till idag och fick till lite till. Det är nog mest små detaljer som jag skall lägga till, men de behövs om det skall bli bättre. Så får vi se om jag går på lite oftare framöver.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag…

MUSIK: Ja vad säga? Inte mycket idag kommer igen tills måndag med mera på denna punkt.

Jadåså är det lördag och det är igen lotto som gäller, men jag vet i fan om jag har råd med mera denna månad. Ligger rätt risigt till just nu, men vi får se om jag kan ta en vecka till, ja det blir nog två veckor till då om jag lägger in 100. Men det återstår att se det. Så  jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: