tisdag 13 juli 2010

Tisdag 13/7-2010 20:04

DAG: Ja som vanligt så kör vi natt innan dag, somnade inte som jag brukar göra utan redan till ett tiden igår. Sedan sov jag rätt bra fram till tio tiden, ja inte till nio utan tio, men jag låg kvar till elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen. Körde idag från tolv tiden fram till två, då jag drog i mig en mjukis. Efter detta skulle jag idag ha gått till apoteket men glömde detta så jag började med maten istället. Körde idag kotletter med pommes, det var gott. Jo jag pillade lite med hemsidan idag med, sa ju igår, tror jag det var, att jag hade gjort lite fel när jag gick igång med den. Och lite av dessa fel var kvar idag men så jag fick göra om lite till. Sedan kom jag på att jag gjort ett misstag till, problemet med detta är att man måste göra detta först. Om man inte gör detta med en gång så vet jag inte om man sedan kan ändra det. Så vi får se hur det går till när jag har gjort det jag skall göra. Så får vi se om det går att ändra sedan, vi hoppas på det. En bra dag idag rätt bra sömn och rätt bra gjort på romanen, så en bra dag idag. Det har inte hänt så mycket som ni kan se här idag men ändå en bra dag. Jo jag fixade till lite på spotify med idag som jag glömde i söndags. Jag kollade det men glömde sedan ändra på spotify, så  jag gjorde detta idag. Mer har inte hänt idag men som jag sa en bra dag. Jo men det tar jag på träning nedan, så har jag nått att säga där med.

TRÄNING: Ja bara en ryggstretch idag och jag skippade att cykla idag det regnade så jag la ner det för idag. Vi hoppas på bättre väder till lördag då, bara jag sover bra så skall jag köra då.

NOVELL: Japp skall köra som jag sa till lördag, efter detta, ja denna månad, så skall jag köra två gånger i veckan fram till jag lämnar in den. Troligen blir detta tisdag och lördag då, men sover jag kasst så tar jag nog onsdag och lördag. Men jag kanske inte kör alla veckor fram till den siste. Det beror på hur det går, så vi får se.

ROMAN: Japp körde två timmar idag men en halvtimme gick åt att läsa på. Gick på Adam idag och har inte kört honom på ett tag så jag fick gå tillbaks och läsa vad jag hade skrivit innan. Och inte nog med honom utan också på de som var i skolan med för att detta skulle passa. Men sedan körade jag i en och en halv timme så en bra dag men det börjar som vanligt med bra sömn.

MUSIK: Ja till torsdag skall jag köra igång igen på “a wither” så skall jag se om jag inte kan få till det ändå tillslut. Men det gör att jag måste lägga längre kom på med, om jag nu saktar ner den lite. Men vi får se hur det går med det till torsdag.

Jaha då är det onsdag imonn och det är lotto igen så tummarna tack. Så säger jag bara Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: