söndag 4 juli 2010

Söndag 4/7-2010 20:13

DAG: Jaha vi skall börja med ett par rättelser idag. Igår (kan varit i förrgår med men jag sa detta oavsett vilken dag det var) sa jag att jag skulle fixa till så att IE6 skulle fungera men det kommer inte att gå. Så har ni IE6 så skall ni uppdatera till 7 eller 8 så kommer min sida att visas som den skall. Så sedan så somnade jag inte till tolv iförrgår utan till ett men jag mindes inte detta när jag skrev igår. Så nu var detta klart så går vi över till dagen idag och först till natten som vanligt. Kunde inte somna igår så till tolv tiden så drog jag på mig musik fram till tre tiden men låg sedan till fyra tiden innan jag lyckades somna igen. Så en kass natt igen med andra ord. Kom inte ur sängen förrän till halv ett idag, fick då i mig frukosten och sedan dammsög jag. Efter detta så satte jag igång med webprogrammet, körde detta fram till halv tre tiden. Då jag drog i mig en mjukis och sedan drog jag till ICA för att handla lite. Jo webprogrammet ja, körde det klart idag så nu är det bara att bygga. Och det gjorde jag nu det är därför jag är lite sen idag. Tänkte jag skulle bygga upp lite så jag har något att gå på sedan när jag kör på riktigt. Skall slå en signal till Binero till tisdag tänket jag för att få lite info om ett och annat. Men det blev fel första försöket idag så jag fick göra om igen. Och det är inte alltid helt klart varför det inte går som det skall, man hoppas få ordning på det tillslut ändå. Och innan jag gick till ICA så var jag tvungen att stoppa till nere i källaren för jag blev påkörd igår när jag var ute och cyklade. Men mer om detta nedan. Så sedan när jag kom hem från ICA så drog jag igång med maten. Körde köttbullar med pommes för att det skulle gå fort. Såg inte nått idag på teven bara slö tittade men när jag åt lunch så spanade jag på Matrix tvåan tror jag att det var. Så mer? Nä igen bra dag idag men så blir det när jag sover kasst, hoppas på bättre dag imonn då. Men jag tror det är värmen som gör att jag sover kasst. Sedan såg jag också att tabletterna inte får förvaras i över 25 grader här inne är det minst 35-30 på dan. Kanske detta har med att jag inte sover så bra på dem nu, om det har något med styrkan att göra eller vad det nu är. Iallafall så sover jag alltid sämre på sommaren även om jag tar tabletter. Tror det är värmen som gör det. Så jo jag glömde också berätta att jag köpte en King som kom hem i brevlådan med skall gå på den om ett par dagar. Det är bok 6 av 7 i det mörka tornet, har lästa alla så jag skall köra igång med denna så fort jag kan. Har ännu signal kvar att gå igenom innan jag går på den nya. Men jag har lite för lite tid för det just nu. Skall se om jag inte kan köra lite webprogram på kvällen men fan vet om jag hinner med detta. Sitter jag vid datorn för sent så kan jag inte sova heller. Får se hur jag gör med detta framöver. Men jag har gått igång med den nya sidan idag så hoppas att det inte tar allt för lång tid att blir klar.

TRÄNING: Japp cykeln ja, glömde säga detta igår var rätt trött igår med. Men jag stannade bakom en bil på en smal väg och det stod en lastvagn som var hög vid sedan om vägen så jag kunde inte se framåt. Och när jag då kom bakom den så kom en mötande bli så den fick stanna och han la in backen med en gång och jag hann inte bort. Så han körde på mitt framdäck, jag visslade och han stannade men inte förrän han hade kört på framdäcket. Och detta gjorde att bromsarna låg på hela vägen hem sedan. Men idag innan jag gick till ICA så var jag nere för att fixa till detta. Det gick så där men jag fick det bättre än innan iallafall. Har jag råd så skall jag till nästa år lämna in den så de kan rätta till det riktigt men fan vet om jag har råd till det nu. Så var det men glömde säga detta igår, var rätt seg. Idag har jag bara kört en ryggstretch som vanligt. Och vi hoppas på bra sömn så kör jag igen imonn.

NOVELL: Japp vi får se när jag kör igen på denna punkt. Kanske lördag igen då men kanske skulle köra lite webprogram den dan. Vi får se hur det blir med den saken framöver.

ROMAN: Ja till tisdag om allt går som det skall så kör jag då.

MUSIK: Ja la på nya grejor till hemsidan idag och då skall denna punkt komma med. Men imonn så kör jag igång igen och hoppas då köra lite till hemsidan igen. Jag behöver ett par tre saker att lägga så det inte är helt tomt när jag skall lägga upp den sedan. Sedan får vi se vad det blir av det, men något hoppa jag att det blir sedan med.

Ja inget samtal igår från lotto så ingen storvinst men kanske lite ändå. Ni får veta imonn men det går nog som vanligt ändå tror jag. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: