onsdag 30 juni 2010

Onsdag 30/6-2010 20:04

DAG: Japp lite sen idag men jag körde lite på hemsidan idag, via spotify en runda men det är inte så lätt att hitta det man vill ha när man inte vet vad man vill ha. Men först till natten, sov fram till halv nio idag, som omväxling, sedan låg jag kvar i sängen fram till halv tolv. Var rätt seg idag med, så jag tänkte jag ligger kvar ett tag till. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan så tänkte jag gå igång med romanen men mp3:an hade ingen laddning. Glömde ladda den idag när jag gick upp så den fick ligga på laddning i tio minuter, det ger tio timmar speltid. Sedan gick jag igång, då var klockan redan halv ett. Körde sedan på fram till två tiden. Tänkte då dra ut till ICA och handla men jag gör det till fredag mellan tvätten. Så jag gick loss på middagen istället, hade köttbullar och pommes idag, det gick ner. Så kollade på min serie idag när jag åt och sedan lite till när jag åt lunch. Där emellan gjorde jag inte nått alls, men efter detta så gick jag loss på lite till hemsidan. Och det var därför jag är lite sen idag, körde nog från sju fram till nu. Men det var inte så lätt att få fram det jag ville han för jag kan inte söka på spotify, ja jag menar jag vet inte vad jag skall söka på. Man måste söka på artist eller låt, och jag kan inte artist eller låt så jag har inget att söka på. Det är problemet när jag skall söka, men det finns hjälpmedel att ta till så lite hjälp har jag ändå. Så mer? Jo det är lotto igen som vanligt skall ni hålla tummarna så jag kan kamma hem stålarna i vanligt ordning. Känner på mig att idag så smäller det till, eller hur? Jo jag har kollat lite på webprogrammet idag med det är bara två kapitel kvar, nä tre som jag skall läsa. Det är ju det på .net och det andra jag inte kan använda ändå så det skall jag inte läsa. Så läser jag tills fredag efter tvätten och sedan till lördag så skall jag var klar sedan med detta. Då börjar byggandet som jag inte ännu har bestämt mig för men jag har skissat på det innan. Men det är det sista kapitlet som jag måste läsa för att veta hur jag skall göra sedan. Men det bör gå igång till nästa lördag då om allt går som det skall. Så får vi se hur lång tid det tar sedan att bygga klart det och lägga upp det. Tippar en månad nått sånt, men vi får se. Jo jag uppdaterade min nokia pc suite och nokia ovi suite med idag hade kommit uppdateringar till det idag. Så nu var det allt för idag, ses igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Jaha då kör vi igen tills imonn då, men nu satt jag länge vid datorn så vi hoppas att jag somnar ändå. Vi hoppas på det.

NOVELL: Japp skall då köra igen på denna punkt till lördag sedan håller jag på med detta fram till siste augusti och så får denna punkt vara kvar tills jag får svar från bra böcker sedan åker den bort ett tag.

ROMAN: Jaha körde på en och en halv timme idag och fick rätt bra gjort på den idag. Men jag måste fixa till dialogen när jag skriver ner den. Men jag skriver bara i stora drag nu när jag kör storyn så det skall förhoppningsvis ordna sig när jag får det till papper.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn har nu gjort lite till hemsidan men har lite kvar ändå så jag måste nog köra hemsidan ändå imonn. Tror jag skall göra om texten med en gång och sedan köra in den. Men vi får se hur jag sover inatt först.

NU ringer det snart och Svenskaspel säger att du har vinnit stålar feta gubben. Gott mos säger jag då, sedan lever jag lycklig i alla mina dagar och får halva kungariket och en halv häst. Ja. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: