måndag 21 juni 2010

Måndag 21/6-2010 21:41

DAG: Jaha inatt sov jag bra för en gång skull, somnade någon gång till tolv tiden och slog sedan upp ögonen igen till elva. Men jag var seg och trött, har ju haft ett par dagar med kass sömn, så jag kom inte ur sängen förrän till tolv idag. Vilket är sent som fan men det var bättre att sova, jag vaknade till elva och tänkte då ligger till halv, men när jag sedan såg på klockan så var det tolv. Fick i mig frukosten och sedan rätt på den var det dags för lunchen. Var klar med frukosten till kvart i ett idag efter som jag sov så länge. Så till ett så drog jag i mig lunchen mitt på frukosten. Efter detta så drog jag igång med musiken, körde idag fram till tre innan jag gav upp för idag. Då gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Körde på och kom hem, stretchade och sedan var det middag. Kollade inte på mythbusters idag utan på famely gay (eller hur det nu stavas) fram till nio då jag var klar med middagen och diskade. Så mer? Jo jag sa igår att jag skulle köra webprogrammet till fredag men då skall jag till morsan så det skiter sig. Så glömde av det igår, nej jag sa det på roman punkten men om ni missade det så säger jag det nu med. Mer? Nej inte så mycket idag brukar bli rätt tunt på måndagar och torsdagar. Så skall imonn ut och handla lite efter romanen. Nej inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt om ni har tid då.

TRÄNING: Japp en vecka borta och det var som om jag hade startat på nytt idag. Segt som fan var det och jag glömde min lapp så jag hade ingen aning om var för vikt jag skulle ha. Men kollade när jag kom hem och jag tog rätt på allt utom bensparken. Där tog jag 10 för mycket och det kände jag av, men körde ändå trodde det var rätt trotts att det var väldigt tungt. Så dock så var jag inte så sen idag utan rätt bra i tid. Får se hur det går till torsdag om jag sover vill säga.

NOVELL: Nej inget idag heller, jag börjar fundera om de glömt mig helt. Men jag får nog ändå vänta ett tag till så kanske det kommer nått…

ROMAN: Ja vi får se hur jag gör imonn då sover jag kasst, vilket är troligt så kanske jag kör webprogrammet imonn. Men det beror på hur jag sover, så vi får veta imonn då.

MUSIK: Jaha kom inte igång förrän till två idag men fick ändå två grejor inspelade så det gick bra ändå. Får se vad jag gör till torsdag men kanske lite annat då vi får se.

Jaha och vann jag då på lotto, nej som vanligt inget alls men till denna vecka känner jag på mig att det smäller till. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: