måndag 7 juni 2010

Måndag 7/6-2010 21:42

DAG: Japp rätt bra natt inatt, men jag har en ovana att vakna till nio, så även idag. Men jag var uppe en gång innan till åtta på toan. Så låg idag kvar till tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan startade jag musikdatorn. Körde igång med den till halv elva tiden nått sånt, och höll på idag fram till tre innan jag gav upp. Men mer om detta nedan. Så efter musiken så gjorde jag inte ett dugg jag satte inte upp kastrullen på plattan och inget annat jag skulle göra för att förbereda för träningen. Så jag gjorde inget alls fram tills det var dags att gå till träningen. Tränade och stretchade och sedan var det mat. Kollade på mythbusters när jag åt som vanligt ett avsnitt jag inte hade sett. Så efter detta så diskade jag och fick i mig mina tabletter, och även sömntabletterna till halv tio. Och nu är jag här och bloggar. Blir en mini blogg idag tror jag visst, händer inte så mycket på träningsdagar. Mer? Nä inte idag kommer igen tills imonn med mera.

TRÄNING: Japp imorse när jag vaknade så kände jag av en skada i ryggen. Det var samma som jag gjorde för ett tag sedan men kan inte komma på att jag gjorde nått fel nu. Då skulle jag gjort detta i torsdags och inte känt av det förrän nu. Men jag skall ta och smörja in det tills ikväll och sedan ett par dagar så skall det nog gå bort hoppas jag. Men träningen idag gick bra inte alls så tungt som jag trodde det skulle bli. Men rätt trögt på intervallen, annars så gick det bra idag.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Jaha får då se hur jag sover inatt blir det bra så skall jag nog få ur mig lite imonn. Vi hoppas på bra sömn natt, tummarna tack.

MUSIK: Japp idag så gick jag ut med den tanken att jag skulle spela in idag, men det sket sig. Det är väldigt svårt att spela piano, och det stora problemet är att jag skall spela ackord inte i takt. I första versen så kommer det tre ackord som då inte kommer i takt. Utan man spelar ett kort ackord sedan två till, och nej det är inte i takt. Jag gick upp på internet för att se hur det skulle spelas och då såg jag att det inte alls var samma ackord jag hade. De började på C och jag på G, sedan så spelar han två nertryckningar på varje ackord. Ja om man inte räknar första då som kommer nästan med en gång. Det står inte i boken nått om detta enligt dem skall man spela ett ackord sedan två till men det ligger på texten när ackorden kommer in. Och jag kan inte spela och sjunga på samma gång, så jag kan inte få till nån takt alls på det. Det är skumt och jag har sett på internet att han spelar två gånger på varje ackord. Men jag får inte till nån takt av det alls, det går inte att spela så. Ja det är nog jag som inte kan spela så, så jag fick ge upp idag till tre då orkade jag inte mer. Försökte spela in men det går inte när jag inte kan hålla nån takt. Så var det idag skall höra med min lilla kompis han spelar piano, skall till honom till onsdag så får vi höra vad han säger. Men man lär sig inte spela piano på två veckor heller så. Vi får se hur det går med detta till torsdag.

Japp och jag vann på lotto hela 23 spänn, för dom skall jag köpa ny bil och en ny lägenhet och lite annat smått. Och ja jag la in igen nu har jag 400 att leva på till den 25è. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: