onsdag 16 juni 2010

Onsdag 16/6-2010 20:03

DAG: Jaha trodde att det skulle bli en bra natt inatt men så var inte fallet. Igen somnade jag till tolv tiden men vaknade ett antal gånger under natten, lika många som igår tror jag att det var. Så när jag slog upp ögonen för sista gången till tio så var jag rätt rejält trött. Låg kvar i sängen till elva innan jag kom ur den. Men fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden gick jag igång med romanen. Var idag klar till två tiden då jag fick i mig min mjukis och så drog jag igång med maten. Idag hade jag karréer med pommes, det sista ur påsen med så nu har jag inga pommes kvar. Skall ta en dag, fredag då jag tvättar, och köpa en ny påse då. Så när jag åt så såg jag på min serie och lite till efter det. Sedan kollade jag på matrix när jag åt lunch idag det var andra delen som jag såg idag, men bara slutet på den inte hela. Så efter detta så gick jag igång på att samla data för hemsidan igen. Körde hela 1980 talet idag fram till 1989 skall köra 90 talet nästa gång jag kör. Sedan är det bara 2000 talet kvar så är jag klar med detta. Då har jag lite data att lägga upp när jag väl kommer igång med hemsidan. Men de är rätt mycket kvar också även då på musik som kommer bli en ny sida på hemsidan. Men jag skall nog hinna med det med om jag bara får tid till det. Tar sin lilla tid att samla info till hemsidan men när det väl blir klart så skall det nog bli bra ändå hoppas jag. Så efter lunchen så drog jag resten av 80 talet och så förberedde jag för 90 talet med. Så idag är det lotto som gäller och som vanligt är det tummarna som gäller för mig, så har jag nog med tummar så slår de mig en signal ikväll till nio tiden. Vi hoppas på det. Mer? Det underlättar att  jag kan skriva ut det på skrivaren som jag hittar på internet hade tagit dagar att skriva det för hand. Så det underlättar en del. Nä inget mer idag ses igen imonn, och som jag sa innan ingen träning imonn heller då efter som jag har ont i ryggen. Lite har jag nu skall gå på igen till fredag med lite smörj så hoppas jag att det är borta till måndag igen.

TRÄNING: Ja känner av lite i ryggen ännu men det håller på att gå bort så jag hoppas att det har släppt till måndag. Idag var det bara en enkel ryggstretch, tänkte köra igång med cykeln till lördag men tror att vädret sätter stopp på det. Skall bli 16 grader den dan, så det får nog vänta det.

NOVELL: Nej inget idag heller till den 20é är det fem månader som gått. Men det är ett tag fram tills dess, de har nog mycket att göra ännu. Men till nästa vecka tycker jag att det borde komma…

ROMAN: Japp körde på idag i två timmar och fick rätt mycket gjort idag. Måste gå tillbaka i texten och se efter vad jag skrev för det plockar på med text innan nästa sak händer. Men som jag sa det gick bra idag.

MUSIK: Ja vi har då musik imonn igen men jag tror jag måste göra lite till hemsidan nu det tar för lång tid med det andra nu. Har inte gjort nått alls till hemsidan skall ta och börja med det tills imonn. Annars har jag inget att lägga upp när jag väl skall gå igång. Så jag skall köra igång med detta tills imonn, så lägger jag låten åt sidan så länge.

Jadå skall vi se hur mycket jag får in denna vecka då? Blir nog som vanligt skulle jag tro, och har jag sedan råd att köra mer? Vi får se skall betala räkningarna så får vi se om jag har råd sedan. Men det blir till den 24é nått sånt skulle jag tro. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: