lördag 12 juni 2010

Lördag 12/6-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då som vanligt då ja, rätt kass natt inatt. Somnade till tolv tiden men sov sedan bara korta stunder fram till. Sju då jag drog på mig musik fram till åtta då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan tänkte jag köra igång med romanen men till halv tio så la jag mig i sängen. Hade då inte gått igång med romanen ännu men tänkte jag lägger mig en stund bara. Jag somnade i korta stötar fram till halv tolv, då kom jag upp och gick igång med romanen. Körde på idag fram till halv två, sedan så satte jag igång att laga träningsmaten. Den var klar till tre tiden då jag också fick i mig en mjukis, som jag missade igår. Men jag vet inte om jag har råd till detta mer. Men vi får se hur mycket pengar jag har kvar tills den 25è så får vi se om jag har haft råd. Eller om det jag har inte räcker till så får jag avstå detta med. Men nu var det en hård månad denna nästa går nog inte åt så mycket pengar som denna. Så vi får se hur jag gör. Japp sedan när klockan slog fyra så drog jag igång med storstretchen. Det gick så där idag och efter den samma så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris, och denna gång var riset kokt som det skulle. Det var gott, såg då alla serier jag hade, men jag hann inte med alla det var lite för mycket denna gång. Ett dubbelavsnitt på smallville den sista timmen får jag ta imonn om jag hinner med det. Sedan har jag också desperation av King att se, får se till att finkamma allt fram till den 2 december då stängs det av. Hade tagit bort det innan men jag hade bindningstid kvar fram tills dess så det var inget att göra åt. Så mer? Grannen har en fest idag kan då bara hoppas att de drar ut någon gång till tolv ett tiden. Men jag tror att de gör det om jag inte minns fel så har det skett innan med. Men jag kan minnas fel med, men hoppas på det så jag får lite sömn inatt. Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag var det segt att köra, så själva stretchen var nog inte så bra idag men jag gjorde den ändå. Blir bättre nu när jag kan köra cykel innan men just nu ser det ut som en höst dag ute. Vi får hoppas att sommaren kommer snart igen.

NOVELL: Ja körde inte alls idag på denna punkt måste ha en dag då jag sovit bra så jag kan gå på den lite djupare än innan. Vet dock inte hur jag skall göra men nått måste göras för att den skall bli bättre. Vi får se en dag så skall jag köra bara den och inget annat. Och det är lördag då kommer inget alls på posten men till måndag kanske…

ROMAN: Japp körde idag två timmar och fick till det rätt bra men det är rätt mycket att lägga till sedan när jag väl skall få ner den på papper. Men det kan bli bra tror jag, men det tror jag alltid när jag kör igång. Sedan när det är klart så är det ändå kasst, vi hoppas på ändrig där.

MUSIK: Ja skall se om jag hinner köra igång musikdatorn imonn någon gång. Måste uppdatera flash spelaren det har kommit en ny fix ut till den. 10.1 det finns ett eller flera hål iden som nu är, ja 10:an. Annars så gör jag inte nått imonn på denna punkt heller, men till måndag så.

Jaha då är det lördag och lotto är igång så som vanligt så gäller tummarna för mig. Jag känner på mig att det smäller till idag, oj är det telefonen jag hör? Nä det är det inte det är min fantasi som låter illa. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: