torsdag 3 juni 2010

Torsdag 3/6-2010 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra inatt konstigt nog, har haft kass sömn nu ett tag. Sov sedan till sex tiden då jag var uppe på toan. Men somnade om igen när jag kom tillbaks till sängen. Vaknade igen till nio tiden då jag inte kunde somna om igen. Men jag låg kvar i sängen till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan till halv tolv tiden så drog jag igång med musiken. Körde på idag fram till tre tiden då gav jag upp för idag, men lät datorn stå på för backup. Den kör igång till fyra men nu fungerar inte McAfee backupen så det kom inte med. Fick svar idag på det men hon visste inte vad det var för backup, de är nya och ryssar, de som tar vissa samtal. Och hon svarade inte på om de ringer upp nu mera heller, så det fick jag inte reda på. Men jag mailade igen så hoppas jag får svar tills imonn, ja jag får svaret redan idag men skall göra åtgärderna imonn mellan tvätten. Så sedan hem efter träningen och stretch och så middag på detta. Kollade som vanligt på mythbusters när jag åt, och detta avsnitt hade jag inte sett. Så mer då? Nä inte på denna punkt idag. Jo jag skall ut imonn till ICA och köpa lite mellan tvätten annars skall jag inte göra mer imonn. Jo det skall jag jag skall köra webprogrammet imonn så jag kommer ikapp. Skall köra nått imonn som jag inte har en aning om vad det är, skall bli spännande. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha det gick bra idag med men det tog tid, tio minuter långsammare närmare bestämt. Lite trögt att köra armar men inte så farligt som jag trodde. Men det återstår att se hur det går nästa vecka.

NOVELL: Ja som jag sa igår så kommer det nog ta tid innan jag får svar för de har mycket att läsa igenom just nu. Och inget svar idag alltså…

ROMAN: Ja till lördag skall jag dra igång igen, imonn är det tvätt som gäller för mig.

MUSIK: Jaha körde idag bara piano hela dagen, och har idag lärt mig versen på a whiter shade of pail, ja alla ackord vill säga. Men det kommer ta tid innan jag kan spela in dem för just nu går det långsamt att ta dem och det går inte om jag skall spela in det. Det är jobbigt att lära sig ackord, sedan skall man också ta en bas ton till varje ackord. Så man måste köra båda händerna med, men tillslut så skall jag nog kunna få det att fungera tror jag. Tänkte spela in versens ackord och sedan är det refrängens ackord med och sist introt. Och ja det är inte mer än 6 ackord att lära sig men jag har aldrig spelat ackord så det är jobbigt att lära sig. Men övar jag så skall det nog gå tillslut hoppas jag.

Och inget vann jag på lotto igår heller, men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: