onsdag 2 juni 2010

Onsdag 2/6-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt bra natt men vaknade lite tidigt idag. Redan till sex var jag uppe på toan en runda sedan somnade jag igen till tio tiden. Efter detta kunde jag inte somna om igen så till elva gick jag upp, nej jag hade ätit till elva och satte då igång med romanen. Ja klockan var nog halv tolv nått sånt skulle jag tro när jag gick igång med romanen. Körde på idag till två när jag la ner för idag. Så jag ringde till McAfee men de ringde inte tillbaks igen, men de kan ha ändrat system nu så de inte ringer tillbaks igen. Men till två tiden så ringde jag upp och fick hjälp, och som jag trodde så fick jag ominstallera igen. Men när jag gjorde detta så fungerade inte backupen längre. Jag drog ett mail om det nu så får vi se vad de säger om detta då. Kan nästan garantera att det blir ominstallation igen, men vi får se det imonn. Nä till fredag skall jag göra nått åt det om det blir ominstallation igen. Imonn är det musik som gäller och sedan har jag inte tid med det förrän till fredag under tvätten då i så fall. Jo sedan efter detta så gick jag loss på middagen idag. Det blev chili concarne (ja nått sånt heter det) med ris det var gott hade en burk i frysen som jag värmde upp. Kollade på min serie idag när jag åt och sedan lite till. Men inget bra just nu kommer smallville till den 11è som jag skall spela in. Får jag lite till att se på då, men den kommer nog inte gå så länge innan det blir sommaruppehåll. Men så sedan var det lunch och såg på james bond idag på en film kanal men har sett den och nä det är inte så bra som förr. Ända han gör är att slåss och slår ihjäl nån gång på gång, nä det var bättre förr. Nä det var det väl inte men bond skall va gismos och annat men det är det inte lägre nu. Bara slagsmål och springande nu, nä det var roligare att se de gamla bond. Med super skurkar som skulle förinta världen och alla dessa underhuggarna som hajen och de andra. Men jag ser nog nästa med så har jag sett den men det är inte lika bra som förr. Så efter detta så var det inget mer för idag, men jag fick lite gjort idag och sömnen var okey med så en bra dag idag.

TRÄNING: Japp då skall jag köra igen tills imonn då ja. Om sömnen infinner sig så skall det nog gå bra hoppas jag. Så får vi se vad jag säger om det imonn efter träningen.

NOVELL: Ja jag var idag uppe på BBB:s hemsida och de tar inte mer manuskript nu så det kan nog ta ett bra tag till innan jag får svar. Jag vet dock att de kommer säga nej men det finns en 5% chans att de tar det. Nej jag vet de kommer de inte göra, och jag återkommer med svar så fort jag får det själv…

ROMAN: Jaha fick ur mig lite men såg idag att jag inte alls följer det korta manuset. Skall ta till lördag och läsa det korta så jag har nått att gå på. Hoppar lite fram i det nu när jag tror att jag följer det men inte gör det. Men höll på i 2.5 timme idag så jag är nöjd med dagen.

MUSIK: Ja skall öva på pianot imonn så skall jag se om jag kan minnas ackorden så jag kan spela in låter någon gång. Men det kommer ta rätt bra med tid att lära mig detta så vänta er inte resultat allt för snart.

Jadå skall vi se om vi vunnit nått på lotto idag då ja, men det går nog som det brukar det skulle jag tro. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: