tisdag 22 juni 2010

Tisdag 22/6-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tre tiden tror jag att det var. Sov sedan till åtta tiden men somnade om en stund efter det. Men bara i korta stunder fram till nio då jag tog mig upp. Jag slog på datorn och sedan gick det fel, den startade inte upp idag. Så jag fick stänga av den och starta om den igen, och då kom det upp att det var något fel på den. Så jag fick göra en systemåterställning på den, sedan startade den upp lite konstigt men det gick bort när jag startade om den. Ja felet är att alla ikoner inte kommer fram i listen så jag kunde inte se att mcafee var igång eller ett par till. Men jag gjorde som sagt en omstart till och så var det borta. Vad felet var har jag inte en aning om men det är nog borta nu. Det sista jag laddade in var php skriptet som jag idag tog bort för jag skall inte använda det. Om det var detta som gjorde det vet jag ej men den fungerar nu som den skall. Så efter detta så drog jag in på toan och fixade till mig sedan la jag mig på sängen. Och somnade igen för jag var rätt trött när jag kom ut ur toan. Sov och vaknade fram till tolv innan jag kom upp igen. Fick då i mig frukosten och sedan tänkte jag köra igång med romanen men jag hade inte fart alls idag. Så jag struntade i det idag gjorde ingenting fram tills jag drog ut till ICA för att handla lite. Ja och när jag kom hem så hade jag glömt ett antal grejor så jag måste ut imonn med. Så när jag då kom hem till halv tre tiden så drog jag i mig en mjukis och så började jag med middagen. Hade idag hamburgare (utan bröd) och pommes, det var gott mos det. Såg på mina serier som var tre idag efter träningen, men mythbusters var gammalt så jag raderade den bara. Så efter jag hade ätit så gjorde jag som jag gjorde hela dan idag ingenting fram till det var dags för lunch. Japp och nu bloggar jag igen, en kass dag idag men det börjar som vanligt med en kass natt. Inget bra det här när jag sover så kasst efter träningen. Men det kanske ordnar sig så småningom hoppas jag. Såg också en film med fiskmåsen har har blivit väldig gammal den mannen och tam. Men såg den ändå och raderade den sedan med en gång. Så mer? Jo jag fick ett paket med smakprov från leaf idag, nu vet jag vilka nya smaker som kommer på läckerol.  Nej ni får inte veta ni får se när reklamen kommer. Den första jag smakade var god den andra var lite konstigt i smaken på nått sätt men en väldigt god eftersmak. Nu blir ni nog nyfnikna va.

TRÄNING: Jaha känner av i benen idag och i bröstet, det hade jag räknat med men inte att jag skulle lägga på 10 kilo extra på benen. Det känns idag, men annars så känns det bra.

NOVELL: Nä inget idag heller, får se har jag inte fått till nästa vecka skall jag nog ta och slå dem en signal och höra om de glömt av mig eller. Men det kan nog ta tid om de han fullt med manus men över en månad extra? Dom har nog glömt mig tror jag…

ROMAN: Japp inte ett dugg gjort idag men det tar jag igen tills imonn. Får hoppas på bra sömn bara.

MUSIK: Ja vi får se hur jag gör tills torsdag, men jag måste nog gå på hemsidan nu ändå. Ja jag menar grejor till hemsidan alltså.

Ja mer? nä inte idag så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: