måndag 14 juni 2010

Måndag 14/6-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då men först skall jag förklara varför jag är igång idag redan till åtta. Jag har inte varit på gymmet idag men mer om detta nedan på träning. Natten ja somnade någon gång till tolv tiden tror jag, men det kan vara tidigare än så jag var rejält seg igår. Men som vanligt när jag somnar med en gång så vaknar jag igen mitt i natten. Och det slog inte fel denna gånge heller, jag vaknade helt pigg till tre, så det blev inte mer än tre timmar med sömn där. Sedan tog jag på mig musik fram till fem tiden nått sånt då åkte detta av. Men det gick inte att somna om igen, så till åtta tiden så gick jag upp och åt frukosten. Sedan till halv nio så la jag mig igen och sov då korta stycken till tio tiden. Då när jag vaknade så bestämde jag mig för att inte träna idag, för kass sömn och ont i ryggen med så jag la ner det för idag. Så efter detta så drog jag igång musikdatorn och gick i gång med detta till tio tiden. Jag körde fram till ett tiden idag med detta innan jag fick nog, men mer om detta nedan. Sedan efter detta så har jag pillat lite med webprogrammet med men det gick också åt skogen idag. Så  jag la mer det med efter en timme nått sånt. Så är jag över pigg med kan inte koncentrera mig på nått idag. Fan vet om jag kan somna heller, men tänkte om jag kör bloggen tidigt så kanske jag kan sova inatt. Jo sedan innan middagen så gick jag loss på lite data till hemsidan gjorde ett par år idag 70-75 innan jag såg att klockan var fyra och jag fick gå igång med middagen. Så lite har jag fått gjort ändå men inte mycket idag. Får hoppas att jag sover tills imonn bara så jag får mer gjort då. Så mer? Kan hoppas att jag kan varva ner tills jag skall somna bara, men det kan vara svårt om jag har varit upp för länge på natten. Förhoppningsvis så när jag lägger mig så kommer sömnen men det kan vara tvärt om med. Vi får se hur det går tills imonn om ni tittar in då.

TRÄNING: Japp kass sömn och ont i ryggen så jag la ner allt idag och till torsdag. Så hoppas jag att smärtan i ryggen släpper tills måndag igen. Så har smörjt in i sju dagar idag och det är ändå inte borta så det är bättre att vila så det går bort. Så kommer jag igen till nästa vecka med nya tag, och förhoppningsvis bra sömn med.

NOVELL: Nej inget idag heller, dock så är jag nu säker på att de inte kommer ta nått från mig när jag läste novellen jag skulle tävla med. Den var inget vidare men tänkte jag skulle ta en dag då jag har sovit bra och gå loss på den igen. Får göra stora ändringar i den om jag skall få den bättre men vet dock inte exakt vad ännu. Men det behövs mycket till om den skall bli bra, så en dag då  jag sovit bra skall jag gå loss på den och göra en stor makeover så jag kan med att skicka in den till tävlingen. Om jag kan det alls vill säga, vi får se hur det går.

ROMAN: Ja vi får se om jag kör detta imonn eller annat sover jag bra så kommer jag nog köra novellen. Den är mycket jobb på så måste gå igång med den om den skall hinna bli klar. Men det beror på sömnen som vanligt.

MUISK: Japp körde lite idag ändå fram till ett tiden sedan gav jag upp. Jag la på ackorden idag på hela versen, ja första versen alltså. Men det låter skit jag får inte in något takt i den på nått sätt. Jag vet i fan vad jag skall göra, men sover jag lite bättre till torsdag så skall jag nog gå på det igen. Det blir inte bra så enkelt är det och jag vet inte hur jag skall göra. Lyssnar jag på musiken så skall jag få in 3 ackord på en takt, men jag vet inte i vilket tempo. Enligt videon så går alla ackord i en takt men nä det går inte alltså. Jag får se till torsdag vad jag gör med det, nu låter det skit. Men jag kan göra så som killen som spelade den gjorde drog ner på tempot och sjöng långsamt då är det lättare. Men så är inte låten när den är som den skall vara. Japp vi får se till torsdag hur det går.

Ja och inget vann jag heller på lotto igår, men denna vecka då smäller det till det känner jag på mig. Så tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: