lördag 5 juni 2010

Lördag 5/6-2010 20:02

DAG: Ja som vanligt börjar vi med natten, kass natt inatt. Vaknade åtskilliga gånger under natten och tillslut så var klockan åtta när jag vaknade sista gången. Så jag låg kvar till nio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till tolv innan jag fick nog, så på detta så drog jag iväg till ICA hade glömt köpa lite så jag fick göra detta idag. Kom hem och satte igång med träningsmaten med en gång, när den var klar så lät jag den svalna på diskbänken. Och då gjorde jag ingenting fram till fyra då jag gick loss på storstretchen. Jo innan detta så drog jag i mig en mjukis med, det var innan jag var klar med maten. Så stretchade och sedan så drog jag igång med middagen, men. Jag tog igår fram köttfärs för att göra köttfärssås men idag så la jag in pommes i ugnen för att ha, köttbullar med pommes. Men jag kom på detta och bytte ut köttbullarna mot köttfärssås, det var rätt gott idag har testat detta innan en gång. Så frös jag in en laddning för framtida behov. Och så satte jag mig och kolla på mina serier, ja det är flera på lördag än innan. Men nu går en ner men en kommer till, så jag har lite att se under sommaren med. Så mer? Jo jag har skaffat lite info om hemsidan idag lagt till lite som jag sedan skall lägga upp på sidan när den väl kommer upp. Fick in för tre år idag 1965, 1966, och 1967, skall ha från 1965 till 2010 tänkte jag. Vet inte om detta är en så bra ide men vi får se när jag lägger upp det sedan. Måste nog ta och maila till spotify också så jag har det klart när det är dags. Börjar samla lite nu men det är mycket att få ihop tills jag skall köra. Och det kommer ta rejält med tid att få ihop det, men börjar jag nu så skall jag nog hinna med det tills jag skall gå igång. Många år att samla från, och mycket data att sammanställa. Men det skall nog gå tillslut hoppas jag, vi får se när den dagen kommer. Japp mer? Nä det var nog allt för idag det kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Jaha då var det storstretch idag då ja, och den gick bra med. Jag var ute idag och handlade så jag skippade cykeln idag. Det var för kallt idag så jag la ner det, inte mer än 16-17 grader jag har cyklat i 17 innan det var rejält kallt. Så jag la ner för idag, det blir kallt när man väl börjar svettas så är det kallt. Speciellt när man kör i skuggan och nerför då man inte behöver trampa.

NOVELL: Nä det är helg och inget på denna punkt idag…

ROMAN: Japp var rätt seg idag när jag kom upp men eftersom jag vaknade så tidigt så var jag klar tidigt med. Körde på i två timmar idag från tio till tolv, men det tog tid att läsa igenom allt jag hade i korta storyn. Men jag kunde fixa till det jag redan hade skrivit och det gick ihop ändå. Så inte så mycket skrivet idag en tre fyra sidor skulle jag tro. Men jag har fått igång storyn igen och det kommer nog bli bra tillslut hoppas jag. Jag skrev inte efter den som jag trodde men, det var bara ett par hopp jag hade gjort så det var inte så farligt. Och att jag gick igång lite tidigt med vissa grejor var inte så kasst ändå. Problemet är att jag inte läser framåt i storyn så jag vet inte vad jag har kommit på. Skall göra detta nu så jag kan hålla mig till den korta storyn. Den är rätt bra, så jag skall försöka hålla den nu.

MUISK: Nej inte här idag.

Japp då skall vi se om det kommer in några stålar denna vecka då. Jag kollade kontot idag och jag har 500 som skall räcka tills den 25è. Det blir inga tomater nu iallafall, det är för dyrt men lite lunch måste jag ha. Japp vi får se hur det går då. Men nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: