måndag 28 juni 2010

Måndag 28/6-2010 21:42

DAG: Jaha börjar med natt igen då ja, somnade bra natt och sov fram till nio. Ja igen till nio varför jag just vakar till nio vet jag ej men så även idag. Dock låg jag kvar i sängen ända till halv tolv innan jag gick upp. Var rätt seg idag och hoppades på att jag skulle somna men så var inte fallet. Men kom upp och fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med musiken. Men jag hann bara ladda in lite sedan var det dags för lunch. Efter som jag kom upp så sent så, var det lunch rätt på frukosten igen. Efter detta så fortsatte jag med musiken fram till tre tiden. Så efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade och stretchade och sedan var det middag, kan meddela att jag är rätt trött på den maten jag äter nu. Får se om jag kan göra nått annat till nästa vecka, men vet inte om jag har råd med annat jag köpte till en vecka till nu. Vi får se till lördag vad jag hittar på då, brukar göra träningsmaten då så får vi se. Så kollade lite på teven med men inte mythbusters idag utan famely gay (ja har inte lärt mig stava det ännu) så mer än detta? Nä inget mer idag har varit rätt trött idag ändå sov jag rätt bra natt. Men fredag lördag så hade jag inte många timmar sömn heller så det är väl det som känns.

TRÄNING: Japp det var rätt segt idag men jag gjorde allt som jag skulle men kände mig lite hängig idag. Och dt tog 17 minuter längre än vanligt, men bra sömn tills torsdag så skall det nog gå ändå.

NOVELL: Ja skall ringa imonn och höra hur lång tid det tar. Om de inte har glömt mig bara, så får vi se när svaret kommer. Jag vet redan hur de kommer svara så men vi får se…

ROMAN: Japp till onsdag skall jag köra igen då hoppas jag att jag har nya krafter att gå loss. Har ju varit så där med fart senaste tiden. Vi får se till onsdag.

MUSIK: Jaha sen start idag och jag hann inte med så mycket idag. Dock fick jag en inspelning idag gjord och så kollade jag på resten av det jag hade köpt. Det var bara loppar från organ och så var det 80 tal house och annat som jag inte alls ville ha, men det kostade bara 300 så det är lugnt. Får se om jag kan göra nått av det ändå en dag. Men det fungerade inte som det gör på cubase 5 där finns ett program som har detta men inte i min. Man får lägga till det för hand i den jag har.

Jaha en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: