tisdag 15 juni 2010

Tisdag 15/6-2010 20:03

DAG: Japp skulle då tro att det var en bättre natt inatt än igår, men nej inte det heller. Somnade till tolv tiden men sedan så vaknade jag var tredje timme fram till elva, så nej ingen bra natt inatt heller. Tänkte då att jag skulle gå upp för att få lite gjort men låg kvar till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så gick jag loss på romanen. Höll på idag fram till två tiden nått sånt, efter detta så drog jag till ICA. Köpte idag för 200 spänn nu har jag 200 kvar tills den 25è. Men jag tror det skall räcka ändå hoppas jag. Köpte en påse med kycklingben som jag skall göra till fredag sedan har jag ben för fyra veckor sedan, fem kanske. Vet ju inte hur många det är i varje påse så brukar vara fyra men kan var fem eller till och med sex. Men då är det små ben om det är så många i. Så mer då? Har pillat lite till med min hemsida lite idag men jag hann inte med det idag skall köra tills imonn hoppas jag att jag hinner med det. Så mer? Jo jag la in lite mer på spotify idag och det kommer bli fullt på den om jag skall göra allt som jag vill. Men vi får se hur det går, skall kolla upp lite till söndag igen om jag skall ha med det eller inte sedan på hemsidan alls. Kollade idag och det var samma som förra veckan så vet inte om jag har det med alls. Men vi får se hur jag gör med det lite längre fram. Två kort bloggar i rad nu men har inte sovit bra natt heller så. Vi hoppas på bättre tur inatt då. Jo jag fick två paket med glass av ICA idag som jag stoppade in i frysen. När det blir lite varmare skall jag av njuta dem, ja nog en i taget tror jag, det var två paket med 0,5 liter i varje. En jordgubb och en vanilj tog jag, skall blir gott har inte ätit glass på väldigt länge många år tror jag. Nä inte mer idag har jag att tillägga.

TRÄNING: Ja vi får se hur det går sedan till måndag när jag nu håller upp. Brukar vara rätt tungt att köra igång igen efter uppehåll. Men förhoppningsvis så går det bort i ryggen tills dess.

NOVELL: Nä inget idag heller, det är snart uppe i fem månader nu…

ROMAN: Japp efter kass natt så fick jag ändå ur mig lite idag. Körde på en timme idag körde igång till ett och la ner till två tiden. Men det kom ut lite iallafall så jag är nöjd med dagen.

MUISK: Ja vi får se hur det går nu till torsdag om det blir nått alls av det? Men jag tror jag måste ändra på sången så att den går långsammare än den gör nu. Japp vi får se hur jag gör.

Jaha då är det onsdag imonn då ja och som vanligt har jag lotto på gång så vi hoppas på det bästa och som vanligt gäller tummarna för mig. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: