fredag 11 juni 2010

Fredag 11/6-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, somnade bättre inatt än till träningen. Och sov till nio tiden imorse, gick upp till tio tiden då jag fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på romanen. Körde på en stund med den och gick sedan över till novellen med. Var klar med detta till två tiden idag då jag drog till ICA och handlade lite. Sedan när jag kom hem så satte jag igång med maten, hade idag korv och pommes. Kollade på min serie idag när jag åt, det är ju två avsnitt idag efter träning. Men de var inte så bra idag på det hela taget. Jo när jag kom hem så stängde jag av filmkanalen efter de 6 månader som är kvar på mitt abonnemang. Så då slipper jag betala 200 för det sedan så skippade jag tomaterna då slipper jag betala 200 för det. Men det är ändå 600 kvar att spara in, och det kan jag bara göra om jag köper mindre mat. Finns inget annat att spara på än det, sedan går hyran upp igen och allt annat med men jag får mindre pengar. Tippar på 3-5 år sedan kommer jag inte ha råd med nått alls, vid denna tid så har jag mer räkningar än jag har pengar. Vad gör jag då? Men den dagen den sorgen, just nu så har jag nog för att hålla mig flytande iallafall. Jo jag samlade lite mer data till hemsidan idag med men hann inte göra något med den. Men jag har att göra när jag får tid över så det är klart att gå på när tid finnes. Jo så lagade jag kycklingen idag med köpte en påse med ben idag som jag lagade och stoppade just in dem i frysen nu. Så imonn är det träningsmaten jag skall göra innan den stora stretchen. Japp och så vann jag inte nått på lotto, men det är som det brukar vara. Har pengar till en vecka till sedan är det slut på det med. Men jag skall se om jag inte kan få ihop till 200 per månad ändå. Vi får se hur det går med det. Har idag varit rätt seg trotts att jag sov rätt bra natt, men det har varit många dagar med kass sömn nu ett tag. Jo så gick inte virusskannern igång heller som den skall idag. Men jag skiter i det de sa att jag skulle ominstallera java men jag kommer köra för hand så slipper jag ominstallera igen. Nu går iallafall bakupen igång så då får det vara som det är med det andra.

TRÄNING: Jaha en lite ryggstretch idag bara, och smärtan i ryggen har nästan släppt så det skall nog ordna sig. Storstretch imonn då som vanligt.

NOVELL: Jaha inget från något förlag idag… Men jag körde på tävlingsnovellen idag en omgång. Men den är inget vidare om jag får säga så. Fan jag vet inte heller vad jag skall lägga till för att få den bra. Men vi får se om jag kan köra på den en dag då jag inte är allt för trött. Men vet inte.

ROMAN: Japp körde lite idag tog en timme innan jag tappade farten men lite fick jag gjort ändå. Skall köra imonn igen så hoppas på bra sömn inatt.

MUSIK: Nej inget gjort idag mer än skannat datorn och det var inget där. Får se om jag kan få till det tills måndag då igen, så jag kan få hela låten in på band nån gång. Men jag har inte lärt mig ackorden i refrängen än så det kommer nog ta lite tid detta. Så jag tror jag måste gå igång med projekten för hemsidan med om ett par veckor om jag skall hinna få dem klara någon gång, helst då innan jag är klar med hemsidan.

Japp då är det lördag som gäller då jag skall kamma hem stålarna igen nu behöver jag dem mer än innan. Så tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: