tisdag 29 juni 2010

Tisdag 29/6-2010 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till tre tiden igår, ja jag låg med musik fram till tre iallafall. Sedan sov jag rätt bra men som vanligt så vaknade jag till nio. Men idag så somnade jag om igen ett par gånger fram till halv tolv då jag kom upp ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan så drog jag till klippningen. Efter denna var klar så drog jag till apoteket och köpte upp alldeles för mycket pengar. Det gick på 255 och jag hade 300 så nu har jag gjort av med 500 av mina pengar och det har inte ens gått över till nästa månad. Men jag var tvungen att köpa det på apoteket så det var inget att göra, får äta mindre bara. Så sedan när jag kom hem så ringde jag till Hagakliniken och skulle ta ut på mina recept men de sa att jag får ringa till läkarcentralen och beställa om där. Så jag ringde dem och de hade inte fått papperen ännu så jag skall ringa igen till fredag och höra om det fått dem. Annars är det måndag som jag ringer och förnyar dem så jag jag hämta dem till tisdag förhoppningsvis. (De ringde upp vid två tiden igen och sa detta) Så sedan ringde jag till bra böcker med men mer om detta nedan. Så till tre så drog jag ut på min första cykel tur men mer om detta nedan. Så efter detta så gick jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med mos, gott mos. Det var väldigt gott idag och jag spanade på mina serier när jag åt detta. Och det var rätt mycket att se idag så jag satt ända tills lunchen var igång och sedan ända fram till halv åtta, och spanade på serier. Så det var nog allt för idag det men mer följer här under.

TRÄNING: Ja som jag sa här ovan så cyklade jag för första gången detta året. Det gick bra men en backe fick jag gå i idag var rätt trött så jag gick av idag. Men annars så gick det bra var hemma till fyra tiden eftersom jag startade redan till tre. Tänkte jag kör har ändå inget att göra hemma så jag drog. Hade lite ont i knäet idag fick gå ner till Statoil för det fanns ingen luft och när jag fyllde på luft så gjorde det ont. Men det gick bort när jag körde sedan så vet inte vad det var för nått.

NOVELL: Jaha idag fick jag svar varför det tar så pass lång tid. De har bytt ägare och allt har legat nere så jag får inte svar förrän till i höst. Jag kommer rapportera för tävlingsnovellen fram tills jag lägger in den. Sedan skall jag ha kvar denna punkt till jag får svar från förlaget någon gång i höst.

ROMAN: Japp då skall vi se hur det går tills imonn då hoppas på bra sömn så skall jag nog kunna köra ändå.

MUSIK: Ja till torsdag skall jag köra igen då men jag måste skriva om texten lite för denna grej. Det är till hemsidan jag kör nu ett tag framöver så får vi se hur jag gör med a wihter shade of pail men det tar vi senare. Så har jag fått lite loopar att köar med skall se om jag får ihop nått av dem med.

Ja första cykelturen idag och det känns bra kan då bara hoppas att vädret håller i sig ett tag framöver. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: