tisdag 1 juni 2010

Tisdag 1/6-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, som vanligt efter träning så sov jag dåligt. Somnade inte förrän till tre tiden nått sånt, och vaknade till tio tiden men gick då inte upp. Var för trött för detta låg kvar till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så drog jag till klippningen, då var väl klockan halv ett tiden nått sånt. Så efter klippningen idag, som var kortare än vanligt men det är okey på sommaren, så drog jag till ICA och köpte kyckling filéer. Sedan hem och gick igång med en gång på webprogrammet. Det gick så där idag men jag fick till allt, ända tills jag testade det i webbläsaren, då var det ändå fel trotts att det såg bra ut i programmet. Höll på till två tiden då gav jag upp, nästan, och fick i mig en mjukis. Under tiden jag drog i mig den fick jag en ide och testade den, men det fungerade inte som jag trodde. Men innan jag fick ner hela mjukisen så kom jag på hur det skulle göras. Fan vad gott trodde nu nä nu går det åt skogen igen men så var inte fallet. Jag fick allt att fungera som det skulle, ja så har jag gjort fel innan på ett par saker de kan jag inte fixa till. Men det kommer jag inte använda ändå så, samma sak med det idag skall inte använda det för det fungerar inte på alla webbläsare. Så har också kollat lite info idag om det jag skall lägga in på sidan, och det kommer bli mycket att lägga in såg jag idag. Men det kommer nog gå bra ändå och kanske kommer många in på min hemsida om allt går bra. Jo jag sa tidigare att jag nog skulle få över 200 på sidan denna, ja förra, månaden men så blev det inte fick upp det till 197 unika besökare förra månaden. Det är ett nytt rekord har inte haft så många sedan jag gick igång till 2006. Så får vi se om jag går över detta när den nya sidan kommer upp, hoppas på det. Och som jag sa innan om webprogrammet så kommer jag på mer och mer om det ju mer jag pillar med det. Har nog snart fått häng på hur det skall gå ihop, iallafall hoppas jag det tills jag kör igång på den nya sidan. Den som lever får se, vilket jag hoppas alla gör, så även jag. Jag måste jag ringa till McAfee får se vad jag skall göra men XP datorn tills imonn efter romanen. Gjorde inte detta idag för webprogrammet jag körde.  Jo det var varmt ute idag men inte så varmt som jag trodde det var, lite kyligt i vinden idag. Ja och? Mer nere på träning om detta.

TRÄNING: Japp första dagen med nya tyngden så jag har lite ont i benen och lite i bröstet med. Får se hur det går till torsdag. Jo vädret idag ja, tänkte imorse när jag gick upp att jag skulle köra igång med cykel idag. Men det var inte så varmt som termometern visade idag. När jag var ute så var det rätt kallt i skuggan, så jag väntar tills nästa vecka att gå igång med detta. Det hade nog gått idag men var inte riktigt förberedd på detta idag så jag hoppade det. Men håller vädret i sig tills nästa vecka skall jag köra igång med cykel då.

NOVELL: Nä inte idag heller, måste väl komma nu någon gång. Har gått en vecka sedan fyra månader har gått, så det bör nog komma snart…

ROMAN: Ja som jag sa igår så skall jag köra imonn på denna punkt. Så vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Jaha skall då köra igen till torsdag, skall då gå igenom ackorden igen så jag kan dem. Men det kommer ta tid innan jag kan låten och kan spela in den. Men övar jag så skall det nog gå tillslut hoppas jag.

Ja det är inte mycket kvar nu att säga så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: