måndag 31 maj 2010

Måndag 31/5-2010 21:42

DAG: Jaha äntligen en bra natt då efter många kassa. Somnade som jag skulle vid tolv tiden nått sånt och sov sedan till, nio. Gick då upp på toan och sedan la jag mig igen, men kunde inte somna om så jag gick upp till tio. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med musiken. Höll på med detta fram till tre tiden idag då gav jag upp för dagen. Sedan satte jag mig framför datorn och spelade lite spel. Ja jag har bara ett spel, förutom de som finns i datorn när man får den, men kom rätt långt idag innan jag sabbade till det. Då var kockan nästa fyra när jag var klar, och då drog jag till träningen. Tränade kom hem stretchade sedan var det middag. Kollade som vanligt på mythbusters när jag åt gammalt avsnitt med hade inte sett början på det. Jo jag fick också ett samtal från min lille kompis han har förhinder till onsdag så vi sa nästa onsdag igen då. Då blir det roman till onsdag då, så tar det inte så länge att gå igång igen med det. Så mer? Jo jag hade kortbyxor på mig idag för första gången, var väl inte skit varmt men inte heller kallt. Så idag är det den första sommardagen för mig, det är då kortbyxorna kommer på. Så mer ändå? Jo jag tror jag ringer till McAfee imonn stället då när jag inte skall ut på onsdag. Men jag tror det blir ominstallation som jag får göra ändå men vi får se tills imonn. Skall köra lite musik imonn med efter klippningen med tänkte jag. Men då får jag ta McAfee innan jag går loss på det, om de inger tillbaks vill säga har varit dåliga på detta de senaste åren. Så jag brukar maila då vet jag att jag får svar, vi får se hur det går imonn. Så nu då var det med nu? Nä inte mer idag. Jo jag kanske tar och kör webprogrammet imonn om jag får nog med tid, så jag hinner med det jag inte hann med i söndags. Vi får se musik eller web, bestämmer imonn.

TRÄNING: Japp utvilad idag och det gick bra idag även om det tog tid idag. Tio minuter längre men då höjde jag också idag. Det gick men det var tungt att köra idag, frågan är hur går det till nästa vecka. Brukar vara tyngre att köra andra veckan än första, men vi får se hur det går. Bra sömn iallafall, är en bra start.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Ja då får vi en dag till onsdag så tar det inte ända till lördag som jag trodde för ett tag sedan. Bra sömn på det så skall det nog gå strålande.

MUISK: Japp körde igång med munspel idag en timme sedan gick jag över till pianot. Har lärt mig tre ackord idag men inte alla som jag skall spela. Därför tänkte jag köra imonn men tror jag skall ta webprogrammet iallafall. Det är sex ackord som skall till för denna låt men det kommer ta tid innan jag kan dem. Just nu måste jag se dem för att kunna ta dem, och jag vet inte vad de heter heller. Men jag får öva så kommer det nog tillslut att sätta sig, om jag inte är ett hopplöst fall.

Ja som jag trodde så vann jag inte nått igår heller, men denna veckan så smäller det till, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: