söndag 23 maj 2010

Söndag 23/5-2010 20:17

DAG: Jaha idag var jag rejält sen men sen var jag innan men så när jag skulle starta så fanns det uppdateringar till windows live idag så jag fick ladda ner dem. Där av klockans sena timme, men nu är jag igång. Och som vanligt börjar vi med natten, den var jävligt kass natt. Sov i två till en timmes intervaller och så till fem så fick jag ta på musik  i en timme, bara dock. Efter det så somnade jag utan öronproppar och sov till elva, men jag sov inte i sträck utan vakade ett par gånger med under denna tid. Så kom upp och fick i mig frukosten och sedan drog jag igång och dammsög med en gång. Efter detta så satte jag igång med webprogrammet, då var klockan ett nått sånt. Och det gick bra idag att köra gick idag igenom de sidorna jag kommer att använda. Nämligen ramsidor, det är samma som jag har idag men tror att detta är bäst så jag kan ha kvar min meny och få innehållet i samma fönster sedan. Nackdel med detta är att när exempel google söker så finner de bara sidorna inte hela siten. Så söker man idag så får man upp bara novell sidan inte menyn och allt det andra men jag har en lösning på detta som jag skall lägga till på den nya sidan. Så jag tror det blir ramsidor igen på den nya med, dock så finns det massor med nya funktioner att använda i det nya programmet. Så jag har nog 8 timmar kvar nu så har jag gått igenom hela boken, det blir nog om jag räknar rätt. Cirka en månad kvar så är jag igenom boken och kan börja på min nya sida då. Sedan får vi se hur länge det tar att göra den. Skall börja skissa på den om ett par veckor så jag har mallar att gå efter när jag skall köra igång. Kommer ta bort ett par sidor och sedan lägga till ett antal sidor till den nya. Skall blir skoj att köra igång på den nya när detta nu blir, men det kommer bli massor med jobb att göra om allt från början. Men blir det bara bra så är det lugnt. Så efter jag var klar med detta då var klockan två tiden, så drog jag ut och handlade lite. Köpte en dricka och en påse med godis med på vägen  hem i pressbyrån, inte så smart när jag ligger 1000 back men lite måste man ha ändå. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och samtidigt så satte jag igång med maten. Hade idag karré skrottar (ja det är karréer som inte riktigt är karréer utan nått mellan karréer och slamsor det ligger ibland sådant i den danska karré boxarna) och ris det var väldigt gott idag. Så kollade lite på teven men det fanns inget att se, jo lite hockey men orkade inte se det så jag såg på matrix igen. Sedan till lunchen så såg slutet på matchen och Sverige vann. De tog brons och Tyskland fick inget alls, så om det var någon som undrade detta. Nä jag tänkte väl det. Sedan slog jag igång musikdatorn och körde en defenderskann lyssnade också lite på musiken jag gjort men mer om detta nedan. Så det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Jaha då skall vi köra igen tills imonn då ja, hoppas på bra sömn fick kass sömn inatt så hoppas på bra tills imonn. Idag körde jag bara en ryggstretch det var allt för idag det.

NOVELL: Ja nu bör nog svaret komma nästa vecka tycker jag, så det är bara att vänta…

ROMAN: Japp till tisdag så skall jag köpa mat så den dagen går bort på denna punkt. Men till onsdag skall jag köra igen om allt går som det skall.

MUSIK: Så ja idag när jag  slog jag igång musikdatorn och körde en skann på den, via defender. Så passade jag på att lyssna på det jag spelade in med, det behövs bättre sång på det och jag hoppas kunna lägga till detta en dag. Men vi får se om jag har råd att köpa grejorna tills tisdag.

Jaha då var det slut för idag då men kanske kan jag kamma hem lite stålar på lotto idag då när jag kollar mailen. Någon storvinst var det inte för de ringde inte igår, men kanske lite. En bra dag idag trotts att natten var kass, allt gick bra idag. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: