torsdag 6 maj 2010

Torsdag 6/5-2010 21:43

DAG: Jahapp natt igen då ja, somnade rätt bra igår men då hade jag haft två dagar med kass sömn innan som gjorde att jag somnade fort. Vaknade dock redan till åtta idag, men gick inte upp så jag låg ända till tio innan jag gick upp. Slog igång musikdatorn när jag kom upp och fick sedan i mig frukosten. Efter detta till elva tiden så drog jag igång med musiken. Körde på idag fram till tolv innan jag drog i mig lunchen. Detta då för att jag fick i mig frukosten så pass tidigt idag. Efter detta så var det musik igen fram till halv tre tiden, då gav jag upp för idag. Så sedan gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog fyra och jag drog till träningen. Tränade och stretchade sedan var det middag, körde igen köttfärssås med pasta idag men skall byta ut det till nästa vecka. Skall köra igen med kycklingen till lördag, så det var inte så gott med köttfärssås. Det var godare med kyckling men hade kört det ett bra tag nu så. Så kollade på teven igen nu när digitalboxen är tillbaks igen. Och som vanligt var det mythbusters igen, först en repris och sedan en repris till på annan kanal. Så mer? Jo jag fick mitt nya kontokort idag så jag laddade in ny data till Microsoft har ett konto där som jag betalar mitt hotmail med. Det ligger på 159/år då kan jag skicka 50 MB filer och ett reklam fritt eller är det annonser man slipper. Nått sånt är det la in nya kortet idag iallafall, så håller det till 2013. Japp detta var nog allt för idag men lite till har hänt nere på de andra punkterna. Jo det är tvätt imonn med så jag måste upp till tolv vilket inte är så lätt efter träningen, vi får se hur det går.

TRÄNING: Japp körde idag var lite sen idag dock, men det var som jag brukade vara innan bara tio minuter. Men det gick bra idag och jag sov bra så allt var som vanligt idag. Men jag körde lite kortare tag när jag körde benfallet. Förhoppningsvis så känns det inte i ryggen imonn.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Jasså då är det bara en dag till sedan skall jag köra igång igen. På lördag om allt går som det skall…

MUISK: Ja kom igång tidigt idag och körde på idag till tolv då hade jag kommit på att det som jag och min lille kompis kom på i onsdags inte alls fungerar. Jag trodde att om man sänker master volymen så kan man höja upp ljudet för en inspelning. Det går inte sänker jag den så sänks alla även det jag skall spela in, så det sket sig. Så vill jag att pianot skall låta mer så slår jag hårdare på det. Alternativet till detta är att gå in i keyboarden och sätta så att alla slag blir hårda. Men då blir även det andra hårt som redan hörs bra nu. Så det sket sig det med, ingen bra dag idag inte. Men jag spelade in nytt la på versen igen och lyckades på nått sätt få upp ljudet på den. Jag tror jag gick in i eculasior eller hur det nu stavas. Problemet jag har är att jag inte kan sjunga därför så har jag inte samma ljudnivå när jag sjunger. Vissa ord blir lägre än andra, men jag lyckades ända detta med programmet idag på nått sätt. Men som sagt man lär sig inte sjunga på två veckor så det kan blir bättre med tiden. Men jag tror inte jag lägger upp det nånstans, men man vet inte det kan blir bättre med tiden. Spelade också lite trummor idag efter jag la ner. Behöver tid att spela annars kommer jag aldrig bli nått bättre. Så jag la på lite trumtid idag med, men jag kör snabbare med en pedal än två. Förhoppningsvis så kommer detta med nån gång, har jag tur så innan jag dör.

Jaha inget på lotto heller igår men till lördag då smäller det känner på mig det. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: