onsdag 5 maj 2010

Onsdag 5/5-2010 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, denna natt var som den förra kass. Till elva så kände jag att jag inte skulle kunna somna alls så jag tog på musik fram till tre tiden. Men jag somnade inte med en gång då heller utan låg läge innan jag tillslut somnade. Så vaknade jag idag och hade ingen alls lust att gå upp men var tvungen ändå att gå upp. Fick i mig frukosten och sedan till tolv så drog jag till min lille kompis. Jag var rejält seg idag men vi kom fram till hur jag skulle göra med musikprogrammet ändå. Så sedan var jag inne på ICA och handlade lite, kan säga att jag har gjort av med för mycket stålar denna månaden. Nu ligger jag på 400 som skall räcka till den 25è, kommer bli hårt men skall nog gå ändå hoppas jag. Dock så har jag ju den 1000 lapp som jag hade tänkt spara att ta till men hade hoppats på att ha den kvar. Men vi får se vad som händer med det efter tiden går. Men det lutar åt att jag kan spara 500 så har jag ändå till annat. Men det är dyrare att köpa nu tomater kostar 25 spänn och det blir dyrt tillslut när jag köper ett par gånger i månaden. Men men det är ingen gris i bäcken ändå för jag har ju 1000:igen att ta till. Så sedan tog jag en promenad hem och det var rätt varmt idag när jag gick, varmare idag än vad det var igår iallafall. Så kom hem och fick i mig en mjukis och så drog jag igång med middagen på detta. Hade idag kotletter med ris, det var gott. Kollade på min serie idag och det var inte inspelat massor innan så kanske har det gått bort själv. Så sedan har jag kollat på Telia på fiber lan idag konstigt att det inte kostar mer än vad jag betalar idag, och då skulle jag få 100 MB/10MB och jag skulle kunna ta bort telefonen och spara 100 drygt på det. Men det kostar också att dra in det så lite till kommer i så fall på hyran skulle jag tro. Telefonen ligger nu på 155 där skulle jag ta ip för 99 i månaden så är det bredbandet då för 359 idag till 339 ger då 75 i sänkt kostnad och då får jag 100 MB på datorn. Tror att jag har ha hög fart när jag har ny dator, så får se om jag tar kontakt med hyresvärden en dag om detta. Men då måste det vara flera som vill tror jag, de drog ju in Comhem så kanske. Skall ta en dag och ringa honom och höra vad han säger. Men sedan beror det på vad det kostar att dra in med det står inget om alls på Telia. Men lite höjd hyra är inte så farligt i månaden ändå. Så mer? Nej inget mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Jaha då var det dags igen kan bara hoppas att jag sover tills imonn då. Men två dagar med kass sömn så hoppas jag sover inatt. Men det återstår att se det, kommer igen imonn med info om detta.

NOVELL: Nej inget på posten idag heller…

ROMAN: Japp vad skall jag säga här då? Nja inget mer än att jag kör till lördag igen då.

MUSIK: Japp jag och min lilla kompis kom fram tillslut hur jag skulle göra jag trodde det var så och det var som jag trodde jag skulle göra. Men jag tänkte att detta skulle höja ljudet på inspelningen men det skall inte på verkas ändå, bara att jag kan höra ljudet av pianot. Trodde det var så och så var det skall testa detta imonn då. Så skall jag dra upp volymen på ljudkortet till högsta och sedan sänka i programmet. Så får vi se vad de säger om detta då, ni får veta imonn vid tjugo i tio tiden nått sånt.

Ja det är onsdag och det är lotto igen tummarna tack så kammar jag hem storvinsten idag. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: