måndag 10 maj 2010

Måndag 10/5-2010 21:46

DAG: Jaha idag var jag sen men jag glömde tiden idag, men vi börjar med natten som vanligt. Somnade inte som jag ville igår brukar somna till tolv tiden men inte inatt. Låg rätt länge innan jag somnade runt ett tiden skulle jag tro nått sånt. Sedan vaknade jag till åtta tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Men seg var jag så efter frukosten så la jag mig en tio minuter på sängen. Men tänkte jag får inget gjort idag om jag inte sätter fart. Så någon gång till tolv tiden drog jag loss på musiken. Körde idag fram till tre tiden tror jag att det var, men jag fick ett samtal och drog igång igen för en halv timme nått sånt. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Jo jag tog lunch med till kvart i ett tiden, sedan till kvart i två så gick jag igång igen, få fram till tre. Sedan när klockan slog fyra så stack jag iväg till träningen. Så hem och stretch sedan middag på det och nu blogg. Såg på mythbusters igen som vanligt på teven när jag åt. Och som vanligt så var det repris men har nytt på boxen tills imonn. Så mer? Nja inte idag men jag skall säga att McAfee har äntligen fått ett backup program som fungerar som det skall. Med den nya programvaran som installerades för ett par dagar sedan så kom det med en backup på 2GB men jag har också 2GB på musikdatorn och sedan också en till på 2GB om jag skaffar en dator till att tillgå. Så fick igång det i söndags tror jag det var, efter jobbet med webprogrammet. Kan också vart i lördags pillade med det då med. Så nu gör Mcafee en backup varje dag till 16:00 gör bara backup på det viktigaste. Och på hemsidan med, ja just nu finns det ingen med det kommer så småningom hoppas jag. Om jag kan förstå webprogrammet vill säga. Jo och inget på lotto i lördags heller, men det är som vanligt inget nytt under solen. Så skall jag se om jag kan få tag i McAfee tills imonn men tror jag skall se om jag kan nå dem med mail idag så kan jag göra annat imonn istället. Skall kolla det idag efter bloggen.

TRÄNING: Japp kände inte av direkt idag att jag sov kasst inatt men till intervallen då kände jag av det. Så långsamt har det aldrig gått som det gjorde idag, knappt styrfart idag. Annars så gick det bra idag på det hela taget.

NOVELL: Och nej inget på posten idag heller…

ROMAN: Ja vi får se hur det blir med detta tills imonn då. Får jag tag i supporten så kanske jag kör imonn, men så är det också sömnen på det så vi får se hur det går imonn.

MUSIK: Japp kom igång till tolv tiden nått sånt idag och la på lite mer sång. Kan meddela att det låter illa, men jag la på två verser och en refräng på det. Sedan någon gång efter jag la ner för idag så ringde min lilla kompis och sa att jag hade gjort lite fel och jag startade upp och testade igen. Då fick jag nästan allt att fungera men inte ljudet i lurarna. Det låter knappt nått i dem när jag sjunger men det kan också vara att jag hör mig själv så hör jag inte att det låter i dem, efter som det är samma ljud. Men med hörningen är inte alls bra i dem, men jag fick upp ljudet på sången iallafall idag efter samtalet så jag testade att göra så och det gick bra. Så nu är det okey iallafall, tänkte jag skulle förvränga min sång en dag. Om det finns nått sätt att göra detta på, det låter illa men jag tänkte att om jag gör något med den så kanske det låter bättre sen. Nu är det träning till torsdag tidigt så jag missar denna punkt helt den dagen. Men får se om jag inte sjunger in allt så kan jag se om det inte går att göra om sedan. Stora problemet är att jag sjunger för tyst, nu tror jag inte det blir bättre om jag sjunger högt men, lite bättre skulle det bli. Får se hur det går med det i framtiden.

Jaha det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: