fredag 28 maj 2010

Fredag 28/5-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, den var inget vidare om jag skall vara helt ärlig. Somnade inte förrän till tre tiden nått sånt, sov sedan till åtta tiden då jag var uppe på toan. Somnade igen efter detta fram till elva tiden men jag var seg som fan idag. Men jag kom upp till tolv tiden lite innan och så drog jag i mig frukosten och drog igång med romanen till halv ett. Men idag tog det slut till halv två redan. Då drog jag till musikbörsen, sedan, nej  innan detta på vägen dit så var jag inne på apoteket och även till järnhandeln men de hade inte det jag ville ha. Sedan drog jag till musikbörsen, på vägen hem så stoppade jag även till i ICA och handlade lite. Sedan var det hem och jag gick loss på middagen men en gång. Hoppade mjukisen idag skall ta den nu efter bloggen. Hade idag pepparbiffar med pepparsås det var gott idag igen, ja det var ett tag sedan jag hade detta med gott är det. Så kollade då på två avsnitt av min serie idag och så fick jag igång musikdatorn för skann. Och igen så startade den inte skall ringa till dem på onsdag efter jag varit hos min lille kompis så får vi se vad det kan vara. Skulle dock tro att de säger installera om, men vi får se till onsdag. Så idag hade jag hamburgare till lunch bröden blir dåliga till måndag så jag måste äta upp dem nu. Imonn skall jag ha lite annat men med pepparsås det är gott mos det, såsen håller sig bara i två dagar innan den blir kass så jag måste ta den tills imonn. Skall även köra loss lite på min nya hemsida och fixa lite mer att lägga på den. Skall gå igång med detta till söndag och skriva ner detta på papper för framtida användning. Om jag har info:t så kan jag sedan när jag gör den nya sidan lägga till det jag har samlat in och få lite mer att lägga till. Men det är rätt mycket att kolla upp innan jag kan gå igång. Och så måste jag läsa hela boken med innan jag kan gå igång med det. Så mer? Jo jag kollade lite på han klintans nya grand torino eller nått sånt heter den, men jag såg inte klart den hann inte med det idag. När jag åt lunch. Japp mer då? Jo jag uppdaterade min artpad idag hade kommit en ny version på hemsidan idag såg jag. Nä inte mer idag tror jag visst men jag kommer igen imonn med mera strunt. Jo en sak till det är inte klart ännu men jag tror jag kommer över 200 besökare på en månad denna månad. Återkommer om detta till den förste då har jag info om detta.

TRÄNING: Japp en snabb ryggstretch idag bara men jag känner av ryggen lite idag. Fan vet vad det är men kan ha gjort fel igår när jag körde benfallet kanske gick jag för långt ner. Men vi får se tills imonn när jag kör storstretchen.

NOVELL: Näe inte idag heller, men nu måste det väl ändå komma till nästa vecka hoppas jag. Jag kommer lägga ner denna punkt när jag fått alla svar så får jag se när jag tar upp den igen om jag kör igång en omgång till…

ROMAN: Jaha seg och trött idag så jag fick bara ur mig en halvtimme idag sedan gav jag upp. Det blir så ibland när jag sover kasst, men det kan ha med musikbörsen att göra med. Fick gå tidigt idag för att inte komma hem så sent.

MUSIK: Jahapp fick mitt munspel idag gick på 80 spänn men det är lättare att spela på än mitt G spel. Testade lite idag och det gick rätt lätt men har inte fått in rätt andningsteknik ännu kommer nog ta ett tag det.

Jaha det är slut för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: