lördag 29 maj 2010

Lördag 29/5-2010 20:02

DAG: Japp en halv kass dag idag och som vanligt så börjar det med en halv kass natt. Somnade inte igår som jag skulle låg nog till två tiden innan jag somnade. Sov sedan till sex tiden då jag var uppe på toan. Efter det var det inte så mycket mera sömn korta stötar på en 10-30 min men inte mer. Kom upp ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till 12:50 höll idag på fram till 13:10 så det var inte något bra med tid idag men ändå nått efter kass natt. Så rätt på detta så gick jag loss på mjukisen och sedan var det träningsmaten som jag gick på. Var klar med denna till tio i fyra idag tog rätt bra med tid idag att göra det. Men till fyra så gick jag igång på storstretchen, sedan middag. Hade idag karréer med pommes och pepparsås, det är lika gott varje gång, så även idag. Så kollade på mina serier idag och det är tre till antalet till lördag. Och så såg jag att smallville börjar igen så jag skall spela in dem med. Bara frågan om när termator går igång igen, om den nu gör det alls vill säga. Det är som de vill på tv6 så man har ingen aning om om det ens kommer igen någon gång. Så mer? Jo jag skall som jag sa igår fixa lite mer info till hemsidan imonn skall gå igång med detta och köra det fram tills jag byggt den nya. Men det var inte så mycket att samla in som jag trodde. Men lite finns det ändå att samla ihop. Så mer? Jo imonn är det menyer som gäller för mig på webprogrammet. Skall göra en sådan meny så det skall jag använda sedan. Annars är det inte mer än dammsugning imonn som gäller för mig, ja och webprogrammet då. Laddade min mp3 idag med så den är full tills jag skall ha den igen. Mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera så vi ses då.

TRÄNING: Jaha storstretch idag då ja, gick bra idag tog i lite extra idag och det gick bra. Det är segt på lördagar men snart så skall jag cykla så då kommer stretchen gå lättare.

NOVELL: Nä det är lördag och då händer inget på denna punkt. Kommer igen till, först imonn, sedan måndag. Kanske det har hänt nått till måndag, borde få ett svar tycker jag ändå tills nästa vecka…

ROMAN: Japp kass natt och lite små kass dag med, orkade inte med mer än en och tjugo idag. Men det blev ändå nått, så helkasst är det ändå inte. Kom fram tills när de hör att den skriker och rusar ner. Då går jag över till killen och berättar där ifrån, för att hålla spänningen uppe. Fan om jag bara kunde sova bra så kan det blir något av denna. Denna gången, det är ju andra gången jag ger mig på den. Nåväl vi får se vad som händer med den. Jo nu är det klippning på tisdag och sedan till onsdag skall jag till min lille kompis, så inte förrän till fredag, nä då är det tvätt inte förrän till lördag igen på denna punkt, suck.

MUSIK: Japp spanade lite i boken framåt och det kommer bli svårt att köra men hoppas att jag kan. Skall gå loss på lite pianokomp tills måndag tror jag. Men det kommer ta tid det med att lära sig alla ackord. Men jag har halva livet på mig så det skall nog gå ändå, tillslut.

Jadå det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: