söndag 9 maj 2010

Söndag 9/5-2010 20:08

DAG: Jaha sen som fan idag med men jag höll på med en sak kommer nedan vad det var. Natten ja, somnade inte alls som jag ville igår och till elva drog jag på mig lurarna och låg sedan till tre tiden innan jag somnade. Och när jag väl somnade så sov jag i en till två timmar innan jag vakande igen. Så höll det på fram till elva tiden imorse då gick jag upp. Fick i mig frukosten och sedan dammsög jag efter detta så drog jag igång med webprogrammet, och detta har jag hållit på med hela dagen idag. Fan var det var jobbig idag, stötte på en grej sedan en till och då var klockan redan fyra. Men jag la ner det för middag så jag åtminstone fick i mig den. Sedan gick jag igång igen fram till halv sju, vid detta lagat hade jag nästa gett upp men körde ändå lite till innan jag tillslut gav upp helt. Nått fel har jag gjort men kan inte komma på vad det är. Och om jag skulle börja om så måste jag börja om från början igen. Så jag skiter i det och hoppas att jag slipper ändvända det någon gång. Och så är det också sådant jag skulle göra som inte fungerar som det skall. Men jag hoppas kunna göra ändå för jag skall inte bygga på det sättet så jag hoppas att jag kan få till det ändå. Suck det som gick så bra innan men fan heller. Så kollade lite på film när jag åt både middagen och lunchen kollade på wanted tror jag den hette men Angelina (så stavas det nog inte men ni vet nog vem jag menar hoppas jag) Jolie (kollade just hur det stavas och nu är det rätt) men det var så där sparade ändå denna för jag har inte så mycket att se just nu. Så hela dan gick åt att inte klara av webprogrammet idag fan också. Men jag skall läsa igenom det igen och fattar jag då inte så är det inget att göra åt får då hoppas att jag inte behöver använda det tillslut. Så det var också ett rest css som man skulle använda så att alla surfare ser resultatet samma. Men måste man använda det? Ja jag vet inte men skall nog ändå lägga in det så det ligger bakom så får vi se om det gör skillnad ändå eller inte. Suck igen… Kan då hoppas att jag vann på lotto i går nu var det ingen storvinst för de ringde inte men lite kanske. Så det blir inget mer idag skönt att dagen är över hoppas bara på bra sömn tills imonn när det är dags för träning.

TRÄNING: Japp det är dags imonn igen då ja, så skall jag köra två veckor till på denna tyngd sedan skall jag öka. Får se hur det går då.

NOVELL: Söndag och inget att rapportera idag…

ROMAN: Japp till onsdag skall jag köra om jag inte når mcafee idag på mail men tror inte den tjänsten är öppen idag. Så det blir nog onsdag ändå.

MUSIK: Jaha fick ett ögonblick idag över till att lyssna på musiken jag gjort. Och övergången från refräng till brake är inte bra men jag kunde inte fixa till den heller. Så jag låter det vara som det är är ändå inte nått att ha så. Men jag kanske kommer på det tillslut vi får se tills imonn.

Japp dagen är slut och det känns rätt bra men fan att jag inte lyckades med att få till det, suck. Men jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: