måndag 3 maj 2010

Måndag 3/5-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, bra natt inatt, somnade någon gång till tolv tiden och sov fram till tio tiden. Så rätt bra med sömn inatt. Låg dock kvar tills klockan slog elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och innan detta så slog jag igång musikdatorn. Så när frukosten var nere så satte jag igång med musiken, höll på idag fram till två tiden. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade men idag glömde jag sätta igång vattnet så när jag var klar med stretchen så kokade inte vattnet. Så jag blev jävligt sen med maten idag. Kollade lite på teven idag på sexan och famely gay eller vad det nu heter. Så efter detta så diskade jag och väntade på att klockan skulle slå halv tio då det är dags för mig att få i mig mina sömntabletter. Så det var nog allt för idag det tror jag nog, men jag har gjort lite till men inte på denna punkt. Kort blogg idag blir det ofta på måndag och torsdag. Jo en ska till hände idag jag fick tillbaks min box, skall hämta den imonn efter jag träffat min trumkompis. Bara det nu inte sår vi hittade inget fel på den, eller nått sånt. Men vi får se de fick den i torsdags och så fixade den till fredag och skickade den samma dag. Vi hoppas på att det är en ny, men när det går så fort så kan det tyda på att de inte hittade nått fel på den. Vi får se tills imonn hur det var med det skall som sagt hämta den efter jag suttit på kaféet. Frågan jag har har jag nog med stålar på kortet, ja västtrafikskortet. Men jag skall kolla upp det på internet går att kolla där så vet jag om jag måste köpa mer imonn. Synd att man inte kan kolla det hemma, ja jag menar med en lite apparat. Morsan köpte ett kort som man kollade på en dosa. Det var länge sedan som det var ett sådant kort cash tror jag att det hette. Men troligen så gick det åt skogen med det för har inte hört av det sedan. Alla skulle ha detta så man kunde betala med det var som helst. Men tror inte detta gick hem alls hos oss. Har inte sett det på väldigt länge nu. Men jag har köpt lite för mycket så jag har inga pengar kvar nu, ja inte för att ladda iallafall. Jag har ju 600 kvar på banken med men vi får se hur mycket jag har kvar på kortet innan dess. Skall som sagt kolla idag efter bloggen och mailen.

TRÄNING: Det gick bra idag på träningen, men jag jäktade lite på bröstet så jag orkade knappt sista setet. Det är nog den enda övning nu som jag måste vila länge mellan seten. Men det är för att jag är slut i axlarna när jag kör dem innan, innan jag roterade övningar så gick det rätt lätt. Men jag roterar var annan månad så då kör jag axlar innan bröstet då blir det rätt tungt.

NOVELL: Nej inget idag heller… Ja på posten alltså…

ROMAN: Japp så blir det ett uppehåll ett tag får se om det gör skillnad eller inte. Men till lördag så köra jag igen.

MUSIK: Jaha då körde jag igång igen då och jag försökte få till lite sång men det är ju inte nått man lär sig på en dag. Men jag fick till en vers idag så jag hade nått att gå på sedan. Det lät inget vidare om jag skall vara helt ärlig, men det hade jag inte räknat med heller. Så sedan är problemet som det var innan att jag inte hör pianot. Men jag skall till min lille kompis till onsdag så skall jag höra om han vet hur jag skall göra för att det skall låta mer. Kan säga att jag inte tänker ha kvar det jag sjöng idag men jag har nått att gå på. Får se hur jag gör med det skulle tro att jag lägger på nytt och sedan lite kör på det. Men problemet är också att jag inte tänkt på vilken tonart jag sjunger i jag spelade bara in. Så det blir som det blir denna gången, men jag tror ändå att det tillslut skall bli nått av det ändå. Den som lever får se.

Jaha ingen vinst på lotto heller men denna veckan så smäller det alltså. Eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: