tisdag 11 maj 2010

Tisdag 11/5-2010 20:01

DAG: Jaha börjar med natt igen då ja, somnade till två tiden nått sånt. Sov sedan rätt bra till tio tiden men kunde inte somna om igen efter det så jag gick upp. Var rätt pigg idag så jag fick i mig frukosten och sedan satte jag mig med romanen en timme. Och vid detta laget hade jag inte fått svar från McAfee så jag tog det lugnt. Så till två tiden nått sånt så drog jag till ICA för att handla lite. Och det tog tid ända till fyra tiden innan jag fick svaret. Men just som jag skulle börja med middagen så kom svaret från McAfee. Jag åt middagen sedan satte jag igång, det var som jag trodde att jag skulle avinstallera och sedan installera om igen. Men fan tror att det skulle skita till sig. Jag avinstallerade det och sedan skulle jag köra cleanup programmet men det låste sig. Och jag fick maila dem igen men har inte fått svar på det. Skall kolla imonn efter svar hur jag skall få till det, programmet är igång och jag kan inte stänga av det. Cleanup alltså så jag kan inte installera om om det inte rensat ut det gamla. Hoppas på svar tills imonn men jag skall gå loss på romanen innan jag kollar upp om det kommit svar. Så kan vi hoppas att de kommer på en bra lösning på det tills imonn. Fan skall det krångla för när det bara var att ta bort och sedan lägga till men fan så lätt skall det inte gå. Så kollade på lite serier som jag spelade in igår, och utan massor med korta snuttar, fan vet om inte det försvann när jag skickad in den. Men mythbusters var repris, undrar när det nya programmet sänds. Så en rätt kass dag idag men jag fick gjort på romanen men så sket sig resten sedan. Hoppas jag tar igen det imonn då.

TRÄNING: Jaha inget att rapportera idag fick gjort en ryggstretch idag bara.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Japp fick ur mig lite idag ändå men tackvare att jag bestämde igår att inte skriva så sov jag rätt bra inatt. Så jag skrev ändå idag när jag ändå var pigg och det kom inte nått mail heller så.

MUSIK: Japps då blir det inget till torsdag på denna punkt för träningen och det är nog bra för jag har inget skydd alls på den datorn. Men det tar bara tio min att installera om det så när jag väl har datorn klar så är det lugnt. Har funderat lite idag på detta får se hur jag gör med sången sedan skall lägga på allt men kanske gör jag om den sedan. I den formen den är idag lägger jag inte upp den iallafall. Vi får se till nästa vecka hur jag gör.

Happ då hoppas vi på lösning på skyddet imonn då. Och en hög med pengar också tills imonn på lotto skulle sitta gott det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: