onsdag 12 maj 2010

Onsdag 12/5-2010 20:01

DAG: Jaha dag igen då ja, men vi börjar som vanligt med natten. Somnade rätt bra inatt men sov sedan så där inte hel kasst men halv kasst. Vakande ett antal gånger under natten men var inte så trött när jag kom upp till tio, kan säga att jag vaknade redan till sex men somnade om igen ett par gånger innan jag tillslut vaknade till tio. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Kollade dock mailen innan jag gick igång men inget hade kommit då. Körde roman idag i nära två timmar slutade vid halv två tiden nått sånt. Då drog jag på mig och tog mig ut i rusket för att köpa lite bröd, kyckling och pålägg. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och sedan gick jag loss på musikdatorn. Kollade mailen när jag kom hem och då hade det kommit. Satte mig sedan till tre tiden och körde de lösningar jag fick på mail och så var allt inladdat som det skulle. Äntligen lite tur men detta idag, fick igång backupen med och ställde in schemat för viruskollen. Så allt gick som det skulle, hann till och med lite webprogram idag. Och till min stora förvåning så lyckades jag tillslut med att få det rätt. Så nu är det en bild som inte vill som det står i boken men skall läsa en gång till innan jag ger upp på den med. Skall se till söndag om jag inte kan få den sista grejen att gå rätt den med sedan ger jag upp med detta. Så en rätt bra dag idag på det hela taget, nu blir det träning imonn redan till 11:30 skall jag dra. Får då se hur jag somnar efter det. Jo jag åt sedan middagen idag hade jag karréer med klyftisar kollade på serien också och sedan gick jag loss på lunchen med. Kollade då lite på film men såg inte hela bara en stund. Så det var nog allt för idag det tror jag visst. Kort blogg idag.

TRÄNING: Japp då får vi se hur det går att träna imonn tidigt blir direkt efter frukosten som jag drar. Kan bara hoppas att jag vaknar i tid och då också somnar i tid ikväll. Idag har jag bara kört en ryggstretch som kändes lite grann.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Japp har nu kommit såpass långt in i historien att det börjar bli komplicerat. Har många att tänka på och sedan skall jag byta mellan huset och skolan med. Men än så länge går det bra, men det blir till att se bakåt för att se vad det gjorde. Sedan kom jag på mig själv att inte följa det lilla manuset jag skrev. Men det gick bra det med pillade till det ändå. Men tror jag skall skriva om ändå sedan som jag först tänkte det. Så det blir inte alltid som man vill.

MUSIK: Jaha då blir det inget imonn på denna punkt för att träning kommer emellan. Men kör igen till måndag som vanligt.

Då återstår bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: