torsdag 20 maj 2010

Torsdag 20/5-2010 21:45

DAG: Jaha vi börjar med natten då, trodde igår att jag skulle ha problem med att somna men så var inte fallet. Men då sov jag kass dagen innan med så jag somnade till tolv ett tiden igår. Sov sedan bra under natten men vaknade till åtta tiden idag. Lyckades en gång somna om men vaknade igen till nio, efter detta var det över med sömn för mig idag. Men jag var rätt pigg idag ändå och efter frukosten så drog jag igång med musiken. Körde idag fram till kvart i fyra då jag la ner för dagen. Sedan drog jag till träningen, kom hem stretchade och så var det middag. Kollade på mythbusters när jag åt med det var som vanligt repriser, först på ena kanalen och sedan på andra kanalen med. Men såg ändå hade inget annat att se på idag. Så imonn är det tvätt som gäller för mig skall komma upp till tolv tiden och dra in den bara. Får hoppas att jag somnar bra natt, somnar jag till ett så är det utmärkt. Men det återstår att se det. Jo jag laddade hem senaste drivrutinerna till videokortet igår på windows update men min IE flickade när den spelade silverlight eller flash. Och igår när jag kom hem så skulle jag då gå upp på deras hemsida, ja videokortet alltså, men det stod att jag hade senaste uppdateringen till det. Jag kollade också de andra surfarna jag hade firefox, opera, chrome och safari ingen av dessa hade detta problem bara IE. Men allt som behövdes vara att starta om IE så var det borta, något hände när jag uppdaterade men det gick som sagt bort när jag startade om den. Jo en sak till har ni windows 7 64 bit så skall ni stänga av aero det finns skadlig kod som kan komma in genom video drivrutinerna om jag inte fattade det fel. Jag kom tillslut på hur man gjorde igår för att stänga av det, man går in i anpassning och så väljer man ett utan aero så stängs det av. Så det skrev jag igår att jag skulle säga idag, och nu är det sagt med. Så det är bara hej då kvar nu ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag som vanligt och det gick bra men intervallen gick trögt idag. Så jag var klar rätt tidigt idag med mot vad jag brukar vara. En tio minuter nått sånt. Så en bra träning idag.

NOVELL: Och nej inget idag heller, men det kommer hoppas jag ändå…

ROMAN: Ja då är det till lördag som jag kör igen då, inte så bra att ha så pass långt uppehåll för man glömmer där emellan. Då måste jag börja med att läsa på och det tar tid, men det är inget att göra åt. Så till lördag är jag igång igen.

MUSIK: Jaha idag har jag kört trummor jag började om i trumboken. Efter detta så körde jag lite piano, tog lite ackord mm. Sedan pillade jag lite med programmet och kom då på att jag inte har några midi loops alls i programmet. Snackade lite med min lille kompis om detta men det finns inga i mitt program. Dock såg jag att det finns att köpa till den via nerladdning, för 400-500 kronor. Men vi får se hur jag gör med det sedan har inte råd nu iallafall. Ligger nu 1000 back varje månad, men kanske vi får se lite lägre fram om jag inte står till. Vi får se.

Jaha då var det slut på dagen idag då och nej jag vann inget igår heller, men jag tror att jag bara fick ett mail så kanske kan det kommer nått ändå. Men det blir nog som vanligt ändå. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: