fredag 14 maj 2010

Fredag 14/5-2010 20:00

DAG: Ha idag var jag i tid ändåså, men vi går till natt igen som vanligt. Somnade inte igår trotts att jag tränade så tidigt så gick det inte att somna. Tog av mig musiken till ett och somnade någon gång till två tiden. Men sov inte alls bra under natten, och vaknade till sex, sju, åtta, nio sedan var jag vaken till tio då jag gick upp. Men jag var ändå rätt pigg idag men efter frukosten så fick jag ett samtal så dagen stoppade upp lite då. Men kom igång med romanen till halv ett tiden och var idag klar till halv tre. Då drog jag till ICA och handlade lite på vägen dit så tog jag ut min 1000 lapp och fick handla för 500 ja inte hela men fick ta den ändå för pengarna var slut idag. Så när jag kom hem så stoppade jag iallafall en 500 i skåpet så denna månad var bra månad jag sparade 1500 det var läge sedan jag fick ihop så mycket. Men mina kostnader har gått ner så jag får lite mer över nu, hoppas jag. Så när jag kom hem så satte jag igång med maten med en gång. Hade idag karréer med pommes och pepparsås det är nog det godaste mat jag gör. Skall göra slut på såsen imonn så det blir då nått och klyftisar och pepparsås. Så nått att se fram emot tills imonn efter stretchen. Så vad mer? Jo jag fick mail från bokia och min har kommit in så jag skall köpa den tills jag får lönen. Skall nog köpa en bok till men vi får se hur jag gör med det. Sedan skall jag nog iväg till tisdag eller onsdag nästa vecka, så någon av dessa dagar så kommer jag inte göra nått. Annat än att köra bil, var ett tag sedan nu men det är väl som att cykla eller nått sånt. Jo så skulle McAfee göra schema koll idag men det gick inte igång så jag fick starta det för hand. Skall kolla nästa vecka till fredag om det går igång då, hade lite inställningar som inte skulle med denna gången. Men den sökte igenom och tog bort 22 cookies spårcookies var det som den raderade. Men vad det var har jag inget aning om, sedan tror jag inte att jag fick något mail från dem idag om det jag hade problem med. Men det kan hända att det kom precis innan sex i så fall. Skall se när jag kollar mailen, om det har kommit nått.  Jo igen så har min box börjat att spela in korta snuttar igen, vad jag nu har för alternativ är att formatera om hårddisken. Men jag tror jag väntar med det ett tag, har bra filmer på disken som jag inte vill radera just nu.

TRÄNING: Japp en snabb ryggstretch idag bara, men imonn så kommer stora stretchen igen som vanligt.

NOVELL: Nej inget idag heller, men jag såg detta. Så såg jag att Mitrania lägger ner, han har inte tid att hitta material för att fylla tidningen. Så alltså igen tävling där i år, suck nu finns det knappt nått att skicka till längre. Det är bara SKRIVAs tävling att tillgå när den nu kommer igång, senare i år tror jag. Tänkte skicka in en i år med som jag fått tillbaka från förlagen, men vi får se hur jag gör.

ROMAN: Japp fick ut lite idag ändå trotts rätt kass natt och på följande morgon. Körde på i två timmar idag och fick till det rätt bra idag om jag får säga det själv. Men när jag såg upp från mitt skrivande så var klockan redan halv tre så jag fick lägga ner idag utan att komma till punkt. Men det tar jag igen imonn.

MUSIK: Ja idag tänkte jag att jag skulle ta och köpa en bok om munspel så jag kunde lära mig lite om det. Kan bara spela trummor, någorlunda men tänkte jag skulle köra lite munspel med. Så  jag kan lägra mig nått mer instrument och kanske så köper jag också till piano med när jag ändå är igång. Vi får se hur långt pengarna räcker denna månad.

Ja då är det bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: