fredag 7 maj 2010

Fredag 7/5-2010 20:01

DAG: Ja som vanligt natt ingen då ja, träning igår så jag somnade till tre tiden igår. Sov sedan men bara fram till sex tiden så jag slog upp ögonen för första gången. Sedan så somnade jag och vaknade jag om vartannat fram tills halv elva då jag gick upp. Så en rätt kass natt igen, men var inte allt för trött idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan till tolv så drog jag ner till tvätten, efter den var inne så gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog ett och det var dags att hänga upp den. Efter detta var gjort så drog jag till ICA för att handla lite. Men jag stack inte förrän till kvar över ett tiden. Så handlade för 200 har nu 200 kvar som skall räcka till den 25è. Blir hårt det men skall nog gå har ju också 1000 igen som jag skulle spara denna månad. Så kom hem och drog igång med webprogrammet med en gång jag kom hem. Då var klockan runt två tiden, satt sedan till kvart över tre då hade jag kört en timmes kapitel. Gick bra idag förstår mer och mer men då läser jag långsamt med inte som innan. Så mer? Jo jag körde igång med maten till en kvart över fyra idag. Hade till kvart i varit nere och hämtat tvätten och satt igång ugnen där för innan. Körde idag kotletter med klyftpotatis men körde den lite för kort idag så de var lite små sladdriga. Men det märkte jag när jag satte mig och började äta så jag orkade inte stoppa in dem igen. Utan åt dem lite sladdriga, såg att jag måste rengöra ungen med en dag. Tror det blir till söndag om jag inte skall bort då, skall ta ett pass med webprogrammet med om jag inte skall bort. Kollade på gladiatorn idag med kurtan var väl så där men gick ändå ner, sparade den dock inte utan raderade den när jag sett den. Så hade jag ställt in min serie fel så den kom inte med idag hoppas den kommer med tills imonn då. Skall kolla det idag efter bloggen, hade ställt in på veckor inte på arbetsdagar så det blev inget alls idag på den fronten. Tror jag gjorde nått fel idag med för det spelades inte in nått idag tror jag. Jo en film spelades in idag som jag skall se imonn efter stretchen och middagen. Hej hopp jag kollade bara inspelningen, ja ni märkte inte ens att jag varit borta men som jag trodde, så var det inte rätt fick inte med för idag som jag trodde men har lite film tills imonn att se på. Så mer? Ja tror jag måste nagga lite av de 1000 som jag skulle spara men hoppas ändå att jag kan spara 500 va dem. Så jo en sak som jag sa igår men inte var sann är att jag vann på lotto igår. Glömde kolla i förr går men trodde jag hade gjort det så när jag hämtade igår så såg jag att jag vunnit 20 spänn. Spelade bort det idag och vann intet som vanligt. Jo och så glömde jag ta min mjukis idag men tog den just innan jag bloggade idag. Det var för att jag körde webprogrammet som jag missade det idag. Nä nu var det nog för idag säger hej.

TRÄNING: Japp körde en ryggstretch idag och kände lite av magen idag vilket betyder att det tog igår. Så det skall jag stretcha ut tills imonn då.

NOVELL: Nej inget svar idag heller…

ROMAN: Japp äntligen når vi fram till dagen då jag skall köra igen. Och denna dag är imorgon, så sover jag bara någorlunda så kör jag imonn. Efter ett tags uppehåll, så får vi se hur det går imonn då.

MUSIK: Idag har jag bara skannat musikdatorn och inte gjort nått på denna punkt alls. Vi får se till söndag om jag inte skall bort så tänkte jag lyssna igen på det.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: