tisdag 4 maj 2010

Tisdag 4/5-2010 20:04

DAG: Jaha vi börjar med natt igen då, somnade inte förrän till tre halv fyra tiden natt. Troligen för att jag skulle upp idag redan till elva tiden. Kom upp ur sängen rätt seg men lite sömn till elva tiden och fick i mig frukosten sedan var det nästan iväg med en gång. Skulle ta ur pengar och komma i tid, var där till tio i ett och så väntade jag på min trumkompis. Det var rätt kallt idag men när solen tittade fram så blev det bättre. Sedan satt vi och snackade fram till tre tiden nått sånt jag kollade inte på klockan tror det var nått sånt. Så fick jag (skulle här skriva ordet som jag inte kan stava till men skuts skjuts eller nått sånt) till Olskroken idag där jag hoppade av och hämtade min box. Sedan bar det av hemåt, och som jag trodde så hade de inte hittat något fel på den alls. Trodde det igår om jag inte minns fel. De sa att jag skall formatera hårddisken om detta kommer igen. Men då raderar jag allt på den så jag får se hur jag gör. Men i värst fall så gör jag det en dag om det blir oftare som den gör fel. Så jag lyckades koppla in den med men jag fick göra om alla inställningar på den och jag hittade inte bruksanvisningen. Men jag fick det rätt ändå tillslut. Så fick jag ställa om alla inspelningar med hoppas jag fick de rätt. Så sedan så fick jag ett album av min kompis idag som jag rippade in i datorn. Jag använde ett annat program än vad jag brukar så jag fick ett album med wma filer men sedan så rippade jag också ett i mp3. Så nu vet jag hur det skall låta, bra musik var det med speciellt de tre sista låtarna tyckte jag om. Nu var det inget fel på de andra men de var bättre. Så efter detta så fick jag igång middagen idag hade jag pommes med karréer och pepparsås. Lika gott som i söndags men då mer klyft. Sedan var det Indiana Jones som jag såg på när jag åt lunch men den har jag sett innan så jag såg inte klart den idag. Så vad mer? Nä inte mer idag kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp missade inte ryggstretchen idag trotts att jag var sen. Men gjorde en snabb variant idag, har ont i axeln idag med men jag gjorde inte så högt igår. Vi får se om det släpper tills lördags stretchen. Kan ta åtskilliga veckor innan detta släpper men då får jag inte göra fel mer gånger. Vi hoppa att det släpper med tiden.

NOVELL: Japp inget idag…

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja vi får se till torsdag hur det blir med sången men tror jag skall höja upp den ett par steg. Men det återstår att se när jag väl fått in det på band, ja eller vad det nu heter. Så får vi se om jag kan lägga på lite stämsång med. Men det kommer nog ta sin lilla tid innan detta sker. Skall ta och spela lite mer trummor med har inte gjort det på ett tag. Skall ta boken igen och köra om den så jag får igång spelandet lite mer. Sista tiden har jag bara kört programmet så det är nog dags att komma igång igen. Men jag skulle behöva ett not ställ, skall kolla om jag kan hitta nått biligt. Har tagit bort den som jag använda innan för den höll på att falla ner för att podiet rör sig så pass mycket när jag spelar. Skall se om jag kan komma på ett över nätet eller nått sånt. Och kolla upp vad de kostar i butik med, kanske har nått billigt där med.

Så en kass natt med en bra dag på det hela taget idag så jag säger Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: