måndag 17 maj 2010

Måndag 17/5-2010 21:40

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natten, somnade rätt bra inatt redan till tolv tiden. Sov sedan till sex men lyckades efter detta somna om igen och sov fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på musikdatorn. Körde med detta fram till två tiden idag då gav jag upp. Fick ett brev idag med med tråkiga nyheter i. Sa för ett tag sedan att jag fick 1000 över varje månad nu och det var ju väldigt bra tänkte jag har jag mer att leva på. Men idag fick jag 1000 mindre i lön så då sket sig det med en gång. Men det var ändå tur att jag lyckades sänka min kostnader med 1000 så annars så hade jag legat 1000 back. Nu är jag tillbaks igen till det läge jag hade innan men dock ändå 1000 back. Trodde gott då kan jag ta en burgare eller nått i månaden, men fan heller. Så var det med det. Lätt fånget lätt förgånget. Så sedan fick jag ett samtal från morsan idag efter jag slutade med musiken. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Kom hem stretchade och sedan var det middag. Kollade lite på teven med mythbusters som vanligt med repris som vanligt med. Japp sedan var det inget mer idag kommer igen imonn med mera. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha inatt sov jag rätt bra för jag körde idag och det gick lätt idag. Till och med intervallen gick lätt idag, måste fått bättre sömn än jag trodde. Så stretchen gick också bra men har inte fått så mycket mer vighet sedan jag startade. Lite bättre blir det men skulle behöva köra lite längre än jag gör idag. Men gör jag det så hinner jag inte äta innan 1,5 timme efter träningen, så det skiter sig. Jag kör nu stretch en 30-40 minuter då hinner jag precis äta innan 1,5 timme har gått.

NOVELL: Nej inget har kommit idag heller, men det är ett bra tag tills den 20è så det finnes tid ännu…

ROMAN: Jaha då är det dags imonn då kan bara hoppas på att jag får sömn inatt då. Iallafall så att jag sover på morgonen det är bättre att sova morgon än natten. Sover jag från tre tiden till elva tiden så är det lugnt, men jag brukar vakna tidigt med efter träningen.

MUSIK: Japp la på sista verserna idag så nu är allt in sjungit. Och det låter väldigt illa med så nej det kommer inte upp på hemsidan. Men det är klart för nu iallafall, får då se om jag har nog med pengar att köpa det jag tänkte i böcker. Det går på 360 spänn men vi får se när jag betalar räkningarna om det finns pengar till detta. Om det inte räcker till allt så skall jag åtminstone köpa munspels boken tror jag. Skulle vara skoj att kunna spela munspel har ett jag köpte för länge sedan men har inte lärt mig spela på det ännu. Vi får se om det finns pengar nu efter lönesänkningen. Suck…

Och nej ni är inget vidare på att hålla tummarna heller, vinn inte nått igår ja eller i lördags var det väl då. Men denna veckan då kommer det smälla till det känner jag på mig. Jag säger Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: