lördag 1 maj 2010

Lördag 1/5-2010 20:03

DAG: Sköna maj välkommen eller nått sånt, men vi börjar med natten som vanligt. Somnade någon gång till tolv tiden igår, sov sedan så där under natten. Och vaknade någon gång till tio då jag tänkte jag skulle upp på toan bara. Men när jag väl kom in så duschade jag och fixade till mig av någon anledning. Men när jag kom ut så la jag mig på sängen ett tag innan jag kom igång. Så jag kom inte upp igen förrän till elva tiden ändå. Fick i mig frukosten och så efter detta så drog jag igång med romanen. Körde på rätt bra idag fram till halv två tiden så ett bra pass idag. Sedan efter detta så gjorde jag inte ett dugg tills det var dags för träningen. Jo det gjorde jag, jag lagade träningsmaten och sedan innan dess så tog jag min mjukis med. Gjorde annan mat idag men mer om detta nedan. Så sedan blev klockan fyra och jag drog igång med stretchen. Efter detta så fick jag igång middagen, hade idag karréer med mos gott mos ändåså. Så jag kollade på morden i midsommer med när jag åt på 3:an. Efter detta så kände jag att det också var dags för lite lunch. Så jag petade i mig det med och spanade lite på teven då med men inte mycket att se idag. Undrar när min box kommer då? Ja mer då? Jo jag skall iväg imonn på en lite tur någon gång under dagen. Så det blir inget webprogram imonn men det ta jag igen till nästa vecka. Så jag skall ta en dag då jag kör en timme så kommer jag ikapp ändå. Nästa vecka blir inte som vanligt inte skall på måndag träna sedan tisdag skall jag träffa min trumkompis onsdag är det min lille kompis sedan träning torsdag och tvätt fredag. Men till tisdag tror jag att jag skall hinna med en timme webprogram ändå hoppas jag, annars blir det till fredag då jag tvättar. Då vet jag att jag hinner med det ändå, gjorde samma denna veckan så jag vet att jag hinner med det då. Så mer? Jo vi får se om jag också kan få en tusenlapp över denna månad, har redan sparat en men kanske en till om allt går bra. Nu har jag till skor iallafall får se när jag köper det men har nu 1000 för detta så vi får se när det blir. De gamla jag hade har släppt i hälen, ja det är stoppningen som slitits bort där. Annars är de okey, men det sliter på stumporna med så skall ta en dag och köpa nya. Så får vi se hur länge dessa räcker då¨. De jag har nu räckte inte länge alls om jag inte minns fel, tror inte jag har haft dem mer än två år. Men jag kan minnas fel med och jag har haft dem i tre eller mer. Nä det var allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Japp storstretch idag med lite trögt men jag hade inte värmen upp idag så. Blev inte så varm som jag gjorde ett tag, då gick stretchen mycket bättre. Men snart blir det varmt och då går det lättare ändå. Jo jag lagade ny träningsmat idag med köttfärssås skall ha detta nu en vecka så får vi se vad vi tar sedan. Men är lite trött på kyckling nu, men vad har jag råd till? Vi får se vad det blir.

NOVELL: Nej det är lördag och inget kommer ändå idag så inget att tillägga idag…

ROMAN: Ja jag skall erkänna att det är rätt trögt att köra just nu känner inte för det på nått sätt. Men nu blir det ett uppehåll fram till lördag för jag skall göra lite annat som ni såg här över. Får se om det går bättre då. Men jag fick ur min ett antal sidor ändå idag så helt kasst var det inte.

MUSIK: Japp skall träffa min trumkompis till tisdag det är nog ett år sedan vi sågs nått sånt. Annars har inget hänt på denna punkt idag.

Jaha då är det lördag igen då och igen så gäller tummarna för mig. Så får vi se tills måndag bloggen om jag vann något. Ja om jag inte vann stort idag för då får ni veta redan imonn. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: