fredag 30 april 2010

Fredag 30/4-2010 20:02

DAG: Japp dag efter träning så natt igen då ja, somnade inte så bra men inte heller helkasst. Somnade runt två tiden igår och sov sedan rätt bra under natten. Men kände av att jag somnade sent idag när jag vaknade. Så jag kom till sans till tio men då var jag bara uppe på toan. Sedan låg jag till elva innan jag kom upp, fick i mig frukosten och runt halv tolv så drog jag igång med romanen. Körde inte mer än en och en halv timme idag men ändå något för en dag efter träning. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade lite. När jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och startade middagen på samma gång. Körde köttbullar med pommes idag det var gott det men det tog en evig tid innan jag fick i mig det idag. Brukar äta på en timme men tog nog en och en halv idag. Spanade lite på teven idag med såg nått om vampyrer som jag såg ett tag sedan förut. Men inte mycket att ha det heller, hoppas jag får igen min box snart saknar den. Men såg att de tog emot den i torsdags så det skall väl inte ta så länge hoppas jag. Så jag fick kontakt med min trumkompis igår han ville vi skulle träffas till tisdag, nån stans men vet ej ännu var. Så vi får se om han hör av sig idag hoppas jag. Men vi skall träffas till tolv tiden det är segt när jag tränat dagen innan, men det skall nog gå bra det med hoppas jag. Japp mer då? Rött varmt idag när jag var ute, tog med paraply till ingen nytta idag när jag var ute och handlade. Stötte på min granne som hjälpte till att plantera blommor idag, de ryckte påskliljorna idag och satte nått annat som jag inte vet vad de heter. Men det var mini detta året, väldigt smått iallafall. Men de väntar nog med att sätta i rabatten ett tag till. De satte i blomurnorna idag, och VV klippte gräsmattan. Så våren är här sedan till sommaren så planterar de fullt över allt. Vi har en väldigt snygg gräsmatta och plantering på sommaren. Och så går luft kylaren igång med (ja jag vet det heter inte så men jag kan inte stava till det så det får bli så iallafall konditineringen eller nått sånt har ingen aning om hur det stavas så bra är jag på svenska) så trappen är kall det är i motsats till lägenheten. Har här inne konstant 25-35 grader. Den sista siffran är då på sommaren och hålla fönster öppna hjälper inte mycket det heller. Men jag är van nu så jag har inte så ont av det, men det är lite jobbigt att sova när det är så varmt. Så jag brukar sova lite sämre under somnaren, ja mot vad jag burkar göra, och innan så sover jag ändå kasst. Så mer då? Nä inte mer idag får se tills imonn skall jag nog komma mer lite mer även om jag då bara skall köra roman och stretch. Var ute idag för att jag skulle slippa det imonn innan stretchen. Nä nu är det nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp kände av lite i ryggen idag, kan inte förstå varför dock. Men jag kom på att jag inte gjorde korsryggen igår glömde det. Men jag kan inte förstå varför jag har ont i ryggen. Har också ont lite i axeln ett tag nu men jag tror att jag kör lite för högt med den armen. Skall inte köra så högt med den, tror jag sagt detta innan men kommer inte ihåg tydligen. Skall köra lägre till nästa vecka så får vi se om det försvinner då. Problemet är att det inte gör ont när jag gör det utan dagen efter. Har sagt detta innan men säger igen, när skall jag lära mig då? En dag så…

NOVELL: Nej fick inget idag heller…

ROMAN: Japp fick ut mig lite idag ändå men inte så mycket idag. Men kom fram tills han väckte upp alla och den första kommer ut. Nej när den första vaknar upp, längre kom jag inte idag innan farten tog slut. Men kör imonn om jag sover någorlunda bra inatt då vill säga.

MUSIK: Japp testade lite sång igår och det var inget vidare men det tar ett tag innan man kan, så jag har inte gett upp ännu. Men det känns inget vidare att sjunga här i lägenheten men vi får se hur det går. Till måndag skall jag se hur jag gör, kanske kommer jag på hur jag skall få pianot att låta högre så kanske jag lägger på lite av det med. Ja vi får se hur det går.

Jo jag glömde idag att jag gjorde min första provsmakning idag. Har gått med Leaf smak panel fick ett prov igår på posten och körde idag. Svaren gick loss över  internet så de gick iväg idag. Får se om jag får mer eller inte. Japp det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: