onsdag 14 april 2010

Onsdag 14/4-2010 20:03

DAG: Jahapp lite sen idag men jag låg på sängen och drog mig. Men vi börjar som vanligt med natten, somnade någon gång till tolv tiden som jag brukar göra. Men vaknade tidigt idag med, det är det med morgon sömnen igen. Kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten. Var dock idag betydligt piggare idag än igår men ändå inte hel pigg. Tack vare morgonsömnen som jag inte fick. Men efter frukosten så drog jag igång med romanen, dock kom jag inte igång idag förrän till ett. Jag var ändå rätt trött idag så jag la mig en stund på sängen och så var klockan ett. Satt fram till två idag då jag drog till ICA och handlade lite. Sedan hem igen och fick i mig en mjukis. Efter detta så satte jag igång med middagen, hade idag korv med mos, gott mos. Så kollade lite på teven då mina serier, nä min serie idag bara, sedan så gjorde jag ingenting fram tills det var dags för lunch. Kollade på teven då med om Europas uppgång under den industriella revlotion. Eller nått sånt var det det var en engelsman som stal idéer och sålde dem i frankrike. Så nått sånt som satte igång den stora revlotionen i frankrike och Belgien. Sedan har jag just nu sett att ett program har försvunnit från skrivbordet, men jag kan inte minnas vad det var för program. Skall se om jag kommer på det sedan efter bloggen. Så en bättre dag idag än igår men inte helt bra ändå. Om jag sover dåligt ett par dagar så räcker det inte med att sova bra en dag sedan. Måste sova bättre flera dagar innan jag kommer igen. Vi hoppas på bra sömn inatt så jag kan köra imonn på träningen. Så dagen är till ända och jag säger hej för idag. Kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp bra sömn inatt så skall jag nog klara av träningen imonn med. Men jag kom på att jag inte gjorde som jag skulle förra torsdagen. Jag gjorde stång först den skulle komma efter hantlar. Men skall göra det rätt imonn så får vi se hur det går då.

NOVELL: Nej inget brev idag heller men det kommer tillslut och då får ni veta det jag redan vet, nä vi vill inte ha det tack.

ROMAN: Japp en seg start på dagen idag och jag kom inte igång förrän till ett men jag hann ändå med fram tills dess att jag skall gå över till skolan. Ja inne i skolan tänkte jag bryta av med sedan igen över till Adam ute på skolgården. Jag är ändå rätt nöjd med det jag gjorde idag med tanke på morgonen, så en okey dag idag.

MUSIK: Jaha imonn  skall jag radera det jag gjorde i måndags och köra nytt igen. Får se om detta går bättre då, vi hoppas på det. Kommer igen imonn med mer info.

Onsdag är det och det är lotto igen så det är dags att hålla tummarna igen för mig så jag kan kamma hem storkovan. Jag litar på er och säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: